Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Életfa alaptanfolyam

2020-08-01 - 2020-08-03 09:30:00 - 16:00:00
Budapest 1096, Vendel Irodaház, Vendel u.11. IV.em
Részvételi díj: 93 000 Ft

Megtelt. Jelentkezéseteket köszönjük. Legközelebbi időpont októberben.

A szerzőről:
Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén. Saját magán helyreállította, visszanövesztette az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.

A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS. Arkagyij Petrov

Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.
Tematika: agy - képek- információ Miért hatunk testünkre a gondolkozásunkkal? Valójában mi történik?
A legegyszerűbb energiainformációs gyakorlatok az immunrendszer erősítésért, a sejtek, a szervek regenerációjáért, a mindennapi aktivitás fokozásáért, a fiatalításért. Építsük ki a DNS-ben azokat a mintákat, amik a gyógyulás felé visznek.
Mi irányítja a fényt?
Munka a fény képernyőkkel.
Hogyan kapcsolódik az ÉLETFA értelmezés az Emberhez? Milyen gyakorlatok segítik a továbbfejlődést?
A valóságirányítás szférái. Munka színes információs szférákkal. Sok irányítás, és konkrét tanácsok a további otthoni gyakorlásokhoz.

Miért 3 nap? Ahhoz, hogy valójában ki tudjunk szakadni a mindennapi mókuskerékből, szükséges alámerülni ebben a valós és nagyon pontos világmegértésben. Arkagyij Petrov utasítására 3 nap mindenképpen szükséges, egyben végigülve, figyelve, alázattal és szeretettel benne lenni Isten végtelen tudásában. Sejtszinten szívjuk be ezt a tudást (ti mondtátok). Aki eredményre törekszik, annak időt kell erre szentelnie. Aki igazán felfogja, hogy mit ad ez a tudás, mily szabadságot hoz, az személyesen eljön. 3 nap, részletesen kifejtett magyarázatokkal, tanfolyami jegyzettel, hanganyaggal. Segédanyagok: Életfa könyv és gyakorlókönyv

Az Arkagyij Petrov által kidolgozott ÉLETFA alapozó tanfolyamon a bioinformációs technikákat bárki elsajátíthatja.

Az ÉLETFA: ez az ember lelkének a szimbóluma, mely mintán keresztül harmóniát és teremtést lehet a világba hozni. A tanfolyam kereteiben lehetőség nyílik az emberi jobb és bal agyféltekék aktivizálni, felébreszteni az alvó idegsejteket és kiépíteni az etalon (eredeti) kapcsolatokat közöttük.

A gyakorlatokat tágítják az ember tudatát, amely lehetővé teszi felismerni az ember körül és a világban lévő energoinformációs struktúrákat. Ennek köszönhetően az ember képessé válik irányítani az energo-információs konstrukciókat és korrigálni egészségét és életeseményeit. A tanfolyam gyakorlatainak a rendszere helyreállítja a Lélek, a Szellem és a Tudat és a Fizikai Test közti norma (alapállapot) kapcsolatokat, és helyreállítja, felszínre hozza a Lélek tudását a Tudatba. Ennek köszönhetően a Lélek tudása a Szellem közvetítésével a Tudat irányításával korrigálja a fizikai terét az ember valóságában. Az alaptanfolyam az ember hozzáférést kap a szervek regenerációjához és életeseményeinek korrekciójához harmonikus, teremtői módon.

"Ez a módszer bebizonyította annak a technológiának a hatékonyságát, amely az agykéreg bizonyos részeit aktiválja, valamint az agy jobb és bal féltekéjének további idegsejtjeit vonja be aktív tevékenységbe. Az ÉLETFA módszert gyakorló személyek többségénél megnyílt a tisztánlátásuk, lehetővé vált az aktív szellemi fejlődés lehetősége, kifejlődtek és megerősödtek a megfiatalodásnak és a súlyos krónikus megbetegedésekből való gyógyításának tendenciái. 'Meghatározott gyakorlatok segítségével minden ember megújíthatja saját energiainformációs struktúráját a működési szintig. Hozzájutva a szükséges tápláláshoz, a szervezet sejtjei regenerálódnak.

A sérült szervek működése helyreáll, majd ezt követően az egész szervezeté. Eltűnik a krónikus fáradtság szindrómája, az öregedési folyamatok lelassulnak, sőt megfordulnak, mégpedig úgy, hogy ellenkező irányba kezdenek haladni. A gyógyíthatatlan betegségek elmúlnak. A speciális gyakorlatok a biokémiai folyamatokért felelős agyközpontokat aktiválják, helyreállítják a felborult életfunkciókat." A.Petrov: Életfa gyakorló könyv


Különleges előképzettséget nem igényel a tanfolyam, ám a megértést segíti 2 regény elolvasása. Persze a tanfolyam után is ráér elolvasni, de aki teheti, vágjon még bele. Képet kaptok Dr.Petrov, Igor Arepjev és Dr.Grabovoi személyéről, eredményeiről.


Mentsd meg magad
Mentsd meg a világot magadban


oktató: Demján-Antal Judit
jelentkezés: itt- letölthető a Díjbekérő
fizetés: 30 000 Ft előleg átutalással, a maradékot a helyszínen
Utalási részletek: ide utaljatok:
Örökkévalóság Kft. Raiffeisen Bank 12011856-01441922-00100004 HUF

családtagoknak: a 2. családtag 50 % kedvezményt kap

Különleges előképzettséget nem igényel a tanfolyam, ám a megértést segíti 2 regény elolvasása. Persze a tanfolyam után is ráér elolvasni, de aki teheti, vágjon még bele. Képet kaptok Dr.Petrov, Igor Arepjev és Dr.Grabovoi személyéről, eredményeiről.
https://vegtelenforras.hu/konyvek/Mentsd-meg-magad
https://vegtelenforras.hu/konyvek/Mentsd-meg-a-vilagot-magadban

FIGYELEM! Nagyon sokan jelentkeztetek, ezért a 30 000 Ft/személy előleg átutalása júl.24-ig egyben helyfoglalásnak is minősül. A családtagokkal érkezőek az 50 %-os ár miatt a 15 000 Ft-ot is utalják át. Köszönjük.

Megtelt. Legközelebbi időpont októberben.