Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


jelenleg nincs

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldalt az Örökkévalóság Oktató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti. (Rövid név:Örökkévalóság Kft)
Szolgáltató adatai: Székhely: 1094 Budapest, Angyal u. 19/A. II/6.
Képviselő: Demján-Antal Judit ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09-189498
Adószám: 24922461-2-43

Szerzői jogvédelem:
Az Örökkévalóság Kft. a jelen weboldal tulajdonosa. A weboldal tartalma (cikkek,  képek, a cikkek illusztrációi, szakértői tanácsok stb.) teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos minden jogot fenntart, különösen a mű integritásához való jogot, amely tiltja a szerzői jogvédelem alatt álló mű megmásítását, kiterjedve a mű másolására, átszerkesztésére, adaptációjára, fordítására, vagy bármely más jellegű felhasználására. A weboldalon közzétett tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Felelősségvállalás:
A honlapunkon megjelenő tartalom, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, és minden esetben a weboldal üzemeltetőjének a saját véleményét tükrözik, nem minősülnek hivatalos tanácsadásnak, a weboldal fenntartója ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. A tanfolyamokon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek nem jelenthetők ki. A tanfolyamok nem sorolhatóak orvosi tevékenységhez, az önfejlődés alapjaira építve az egészség normájának, eredeti alapállapotának az elérésére irányul, és semmiben sem korlátozza az orvoshoz fordulást az állami engedélyekkel működő orvosi intézményekben.
A honlapon bemutatott eszköz, a PRK-1U készülék nem orvosi jellegű, és semmilyen módon nem korlátozza a jogomat arra, hogy orvosi kezelés céljából engedéllyel rendelkező orvosokhoz, kórházakhoz és más közegészségügyi intézményekhez forduljak. Megerősítjük, hogy sem a licensz-átadó, sem a licensz-vevő nem garantál semmilyen eredményt a Grigori Grabovoi tanításáról szóló oktatási program szöveges, hang- és videóanyagainak használata során, és nem garantálunk semmilyen eredményt a PRK-1U készülék használata során.
A Facebook oldalakon nagy népszerűséggel terjedő Grabovoj oldalak nem az Örökkévalóság Kft. üzemeltetése, és ellenőrzése alá tartoznak.
Mindazonáltal megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy a vegtelenforras.hu oldalon található információk pontosságát biztosítjuk, de azok pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért, valamint felhasználásukból származó eredményekért további felelősséget nem vállalunk. Az Örökkévalóság Kft.  képviselői, alkalmazottai ezért semmilyen esetben sem vonhatók felelősségre bárki által az ezen az oldalon található információk nyomán hozott döntései alapján megtett lépésekből származó speciális vagy hasonló károk miatt. Az Örökkévalóság Kft. nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. Az Örökkévalóság Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Jogkövetkezmények:
A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban foglalt – jogi lépéseket.