Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


jelenleg nincs

Tudástár

Hogyan kezdjek hozzá?

A változás a világ alapvető működésének megismerésével kezdődik. Egy világszemléletet, egy tudásrendszer átadását célozzuk meg, amely a Világ működésére és az Ember, mint Személyiség szerkezetének megismerését adja. Meg kell érteni azt a világlátásmódot, amely alapján az ember elfoglalja helyét a Világmindenségben. " A szabad választás mindig az ember joga marad. Mindenkinek fel kell ismernie, hogy döntéseiért nemcsak az egyén szintjén, hanem az egész világ szintjén felelősséggel tartozik. Minden gondolatunk, szavunk és tettünk kihat nemcsak magunkra, hanem az egész világ működésére.

Tanácsunk:

  1. Ismerkedjünk meg ezzel a tudásrendszerrel- olvassuk el a szerzők eddig lefordított magyar nyelvű könyveit. Könyvek kezdésnek: Arkagyij Petrov: Mentsd meg magad!
    Mentsd meg a világot magadban, Grigorij Grabovoj: Alaptanfolyam
  2. Hallgassuk meg a magyar nyelvű videókat, a honlapon itt https://vegtelenforras.hu/media és a youtube csatornán itt https://www.youtube.com/
  3. Vegyünk részt a tanfolyamokon, gyakorló órákon, online órákon.
    ALKALMAZZUK a nap 24 órájában, változtassuk meg gondolkodásmódunkat a teremtői elveknek megfelelően! . Ez az új világnézet, a harmonikus és teremtő világról szól, arról, hogy minden ember képes tágítani a saját Tudatát, átalakítania önmagát és megtanulja használni Önmaga végtelen lehetőségeit.
Mert csodák nincsenek, csak kitartó munka.