Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Mentsd meg a világot magad körül

7 000 Ft

Idézetek: "Összekapcsolódik majd a földi meg a mennyei birodalom. Ez lesz az igazi birodalom. S már azt is tudjuk, hogy zajlik le majd ez. Az Atya országában igaz dolgok vannak, például a gondolat.

Az anyagi világban meg van forma. Csakhogy torz, nincs meg már benne az igazi gondolat. Kiigazítjuk hát a formát a tartalomnak megfelelően. Aztán összekötjük a kettőt.

Eszményi tartalomhoz eszményi forma kell. Ebből keletkezik az igazság. Mentes mindenféle torzulástól: mindene valós, mindene lehetséges.

Az Atya azt mondja: Minden alkotásom közül a legjobb: a lélek. Miért? Mert a lelken keresztül egyesülhet forma és tartalom.
Pont meg hullám, s meg is kaptuk a fénykvantumot. A lélek rekeszei könyvtárak, a tudás őrzői. A rekeszeket és az átjárókat az információ kapcsolja össze. A lélekben megvan minden, az összes ismeret. Atomokban, sejtekben, sőt még a szubatomi részecskékben is ott van a tudás.

Az anyag látható és láthatatlan. Van minden itt is, ott is .
Az ember az a struktúra, mely meghatározza a formát. Tudata, amint elérte a kellő fejlettségi szintet, teremteni kezd mindenfélét, ugyanazon világteremtő törvények alkalmazásával, melyek a Mennyek Országában is működnek. Vagyis az ottani tér világteremtő erejét áthozza az itteni, anyagi térbe.

Ezáltal ez az anyagi tér, mely eddig a lehető legkedvezőtlenebb volt, most a legígéretesebbé válik.
Ha a kapcsolat létrejött, úgy a testet öltött anyag, az ember teremtő képességeihez hozzáadódva, korábban sosem létezett lehetőségeket teremt. Így hát két dolog közt választhatunk.

Az első: a sejt osztódásnak indul és életet terjeszt. A másik: a sejt elpusztul, ha az embereknek nem sikerül időben felocsúdniuk, s megszabadulniuk a tudat gonoszságától és torzulásaitól. Két különböző folyamat.

A személyes valóság tükörképként kapcsolódik a teljes valósághoz. A kapcsolatokat én teremtettem, mindegyikben megvan
a képmásom, a gondolatom. És minden alkotmány, minden kapcsolat, bármilyenek legyenek is azok, saját kapcsolatok millióival, saját fejlődési lehetőségek millióival rendelkezik.

Ugyanígy ismétlődik minden a Földön is, az emberben. Egészében a szervezet, meg önmagában mindegyik szerv is, életre
teremtetett. Bármelyik kapcsolat, amit helyreállítotok, azonnal működni kezd ugyanúgy, ahogy az egész világ is működik. Az ember pedig feltámasztható, bármelyik szerve helyreállítható, egyetlen szempillantás alatt. Csak annyi kell, hogy átlássuk az összes kapcsolatot, az emberét és a világét is. A részek szétválaszthatatlanok. Ahogy az embert, ugyanúgy a világot is,egészében kell vizsgálni.

Vegyük át újra. Mindegyik sejtnek van egy váza, amit kapcsolatok alkotnak. Mindegyik sejt kapcsolatban áll a többivel is, ezek is kapcsok. A szervezetek kapcsolatban állnak más szervezetekkel: megint csak kapcsok. Az ember kapcsolatban áll a Világegyetemmel.


Grabovoj Grigorij is így csinálja: beadja az információt,
hogy rák ott márpedig nincs. A lélekből átviszi a normát; ilyen információt meg, hogy rák már nincs, megint a tudatból tükröz a lélekbe. Szóval, egy mozdulat, és kivitte; újabb mozdulat,
és bevitte. A nyolcassal csinálja, meg a kromoszómával. Három műveletet. A tudattal, az egy, a kromoszómával, az kettő, meg az alagúton át, az három.
A tudaton át nézi. Megvan az összes információs pont. A ponton át belép az információ terébe. Egy mozdulat: megszerzi.
Elindul az óramutató szerint. Így, ni. A ponton át belép
a tudatba, belép a lélekbe. Belép a szövetbe, ott a rák, már nem műthető. Megállapítja a kórismét. Fogja a lélekből a norma információját.
Kiviszi a pontot, amibe előzőleg betömörítette már a normalizált információt. A tudat szerkezete, a mátrix, kezdenek
átalakulni. Sejtes szinten eltávolítja a kórt.

Értjük már Grabovoj szavait: "Ha helyes információt küldünk a lélekbe, az anyaggá alakítás egy szempillantás
alatt végbemegy".


Grabovoj Grigorij mit mondott? ?Nézzétek a jövőt. Ha valami nem tetszik, javítsátok ki?. És tényleg nem ártana, mert a hócipőm is tele ezekkel a sötétekkel. Egyre dörzsöltebbek. Korábban többfelé is kapkodtak. Mára viszont, úgy nézem, belőtték a célt pontosan.
Egész apparátusuk azon buzgólkodik, mi kettőnket hogyan húzzanak csőbe. Vagyis ők tudják, kik vagyunk.
Megmondta az Atya is, észrevesznek.


Hogy dolgozunk Grabovojjal meg Arepjevvel hármasban?