Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanítás a megmentésről és a harmonikus fejlődésről


Az örök élet technológiái
Grigorij Grabovoj Tanítása megismertet a való élet fejlődésének törvényeivel. E tanítás segítségével bárki elsajátíthatja az örök élet és a harmonikus fejlődés technológiáját, kortól, végzettségtől, és társadalmi helyzettől függetlenül. A hallgatók az oktatás során betekintést kapnak az örök élethez és a harmonikus fejlődéshez vezető események irányításának alapvető törvényszerűségeibe. Grigorij Grabovoj „A megmentésről és a harmonikus fejlődésről” szóló tanítása egyszerzős tanítás, melynek egyetlen szerzője Grigorij Petrovics Grabovoj.  A Grigorij Grabovoj munkáiban foglalt ismeretek gyakorlati jellegűek, céljuk az örök élet biztosítása bárki számára.
A tanítás alapvető célja: makromegmentés, az örök élet, az örök, rendszeres, harmonikus fejlődés feltételeinek biztosítása a valóság minden tárgya számára, a Teremtő tervei szerint.
A tanítás egy olyan tudásrendszer, amelyet alkalmazva gondolataink segítségével behangolhatjuk Tudatunkat, ezáltal elérjük azt a szellemi fejlettségi szintet, amely lehetővé teszi az események teremtő és harmonikus irányítását.
Grigorij Grabovoj módszerét azért fontos terjeszteni, s mindenki számára elérhetővé tenni, mert az általános megmentéshez és az örök harmonikus fejlődés elősegítéséhez szükség van mindenki személyes teremtő részvételére a világ eseményeiben, a Teremtő törvényei szerint. Tudományos ismeretek rendszere. Egy új tudomány a világ felépítéséről, valóságunk objektumainak kölcsönhatásáról.
A Tudat megváltoztatásával, fejlesztésével az ember kezébe veheti a saját sorsát. Teremtő cselekedetekkel pontosan meghatározott eredmények elérése teljes körű kontrollal.
Grigorij Grabovoj könyvei mindenkinek lehetőséget nyújtanak szellemi szintje gyors emelésére.
A tanfolyamokon az embert felépítő struktúrák megismertetése a cél, elméleti és gyakorlati keretek közt. Feltárásra kerülnek az Ember és a Világ közti alapvető kölcsönhatások. Hogyan struktúráljuk a Tudatot? Mi a Lélek? Mi a Szellem? A gondolat, mint fény hatása az emberre és a világra. A haladó, tematikus tanfolyamokon és gyakorlókon  Grigorij Grabovoj további előadásai, könyvei képezik az alapját a továbbfejlődésnek. 

A "Megmentésről és a harmonikus fejlődésről" szóló tanítás szabadalmi védettsége :
 Az Európai Unió, Japán, Kína, Ausztrália és az Amerikai Egyesült Államok területén a GRABOVOI® és GRIGORI GRABOVOI® bejegyzett védjegyek kizárólagos tulajdonosa Grabovoj Grigorij Petrovics.