Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


PRK-1U

Grigorij Grabovoj koncentráció-fejlesztő eszköze a PRK-1U. A mindenki számára örök életet biztosító koncentrációk fejlesztése a bio-jelvevőre fordított figyelem összpontosításán keresztül történik. Minél tovább tart a valamire való koncentrálás, annál előbb érhető el a cél.
A készülék fejleszti a teremtő irányítás koncentrációját. A készüléket Grigorij Grabovoj hozta létre két jelenleg is hatályban lévő, "A katasztrófák elhárításának módszere és ennek megvalósító eszköze", valamint az "Információ átadásának rendszere" szabadalmai alapján.
Grigorij Grabovoj találmányi szabadalmaiban bejegyzésre került, hogy az információt gondolati kisugárzás formában az ember-operátor generálja. A PRK-1U készülék működéséhez az ember a gondolat által keletkeztetett kisugárzást koncentrálja a készülék felső felszínén elhelyezkedő lencséken. A készülék megvásárlásával, használati jogáért a vásárló teljes hozzáférést kap Grigorij Grabovoj könyvtárához, ahol minden elérhető nyelven megtalálhatóak a szerző művei pdf , audio és video formátumban.
Az örök életet biztosító koncentráció 4 fő irányba hat:

  1. bármilyen esemény fejlesztésére
  2. az irányító tisztánlátás fejlesztésére
  3. az irányító prognosztizálás fejlesztésére
  4. megfiatalodásra

Mit érhetünk el a PRK-1U-val?

Az eszköz használata után az egyéni Tudat tágulása következik be. Segít az embernek a Tudata és Szelleme fejlesztésében. A fejlett Tudat kéz a kézben halad a szellemi fejlődéssel. A készülékről további információ itt kérhető: kapcsolat@vegtelenforras.hu