Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


jelenleg nincs

Grigorij Grabovoj Petrovics


Grigorij Grabovoj Petrovics tudásrendszere


Dr. Grigorij Grabovoj Petrovics – a fizikai és matematikai tudományok doktora, akadémikus, az információ teremtő területének felfedezője, a jövő előrejelzéséről, irányításáról és javításáról szóló úttörő munkák szerzője, „A megmentésről és a harmonikus fejlődésről” szóló Tanítás alkotója. 1963. november 14-én született – Kazahsztán, simkenti terület, kirovi járás, Kirovszkij település Bogara falván. 1986-ban szerezte diplomáját a Taskenti Lenin Állami Egyetem alkalmazott matematikai és mechanikai tanszékén „Mechanika” tárgyból. Az egyetem elvégzése után Grigorij Grabovoj Taskent város tervező irodájában dolgozott, melynek felettes szerve a moszkvai Általános Gépipari Minisztérium volt, s az űrtechnológiák kifejlesztésével és kipróbálásával foglalkoztak.
Grigorij Grabovoj több mint 360 repülőgép-diagnosztikai állapot-előrejelzést végzett, majd az Oroszországi Föderáció Űrrepülés-Irányító Központjával működött együtt, sikeresen nyújtott segítséget az űrhajókkal kapcsolatosan felmerült kérdések megoldásában, a Mir nemzetközi űrállomás hibafeltárásában.
Grigorij Grabovoj új tudományágat teremtett. Grigorij Grabovoj tudománya a megismerés elviekben új irányvonala, mely igazolja, hogy a fejlődés útja – a világ teremtő fejlődésének a törvényeihez való állandó igazodás. Elsőként tárta fel, s erősítette meg a gyakorlatban is azokat az alapvető törvényeket, melyek lehetővé teszik az információ bármely tárgyának teremtő irányítását, a pusztulástól a megmentés irányába. Elsőként írta le matematikai módszerekkel azokat a függőségeket, melyek a gyakorlatban igazolják, hogy az észlelés módosításával a valóság minden rendszerében átalakítható az információ.
A "Megmentésről és a harmonikus fejlődésről" szóló tanítást a szerző Grigorij Grabovoj Petrovics alapvető elméleti munkái alapozzák meg:

2001 Előadások a Katasztrófavédelmi Minisztériumban: "Alternatív módszerek a világot fenyegető globális katasztrófa folyamatok megelőzésére"