Tanítás

Grigorij Grabovoj tanítása, amely „A megmentésről és a harmonikus fejlődésről” címet viseli, megismertet a való élet fejlődésének törvényeivel. E tanítás segítségével bárki elsajátíthatja az örök élet és a harmonikus fejlődés technológiáját, kortól, végzettségtől, és társadalmi helyzettől függetlenül. A hallgatók az oktatás során betekintést kapnak az örök élethez és a harmonikus fejlődéshez vezető események irányításának alapvető törvényszerűségeibe. Grigorij Grabovoj „A megmentésről és a harmonikus fejlődésről” szóló tanítása egyszerzős tanítás, melynek egyetlen szerzője Grigorij Petrovics Grabovoj.  A Grigorij Grabovoj munkáiban foglalt ismeretek gyakorlati jellegűek, céljuk az örök élet biztosítása bárki számára.
A tanítás alapvető célja: makromegmentés, az örök élet, az örök, rendszeres, harmonikus fejlődés feltételeinek biztosítása a valóság minden tárgya számára, a Teremtő tervei szerint.
A tanítás egy olyan tudásrendszer, amelyet alkalmazva gondolataink segítségével behangolhatjuk Tudatunkat, ezáltal elérjük azt a szellemi fejlettségi szintet, amely lehetővé teszi az események teremtő és harmonikus irányítását.
Grigorij Grabovoj módszerét azért fontos terjeszteni, s mindenki számára elérhetővé tenni, mert az általános megmentéshez és az örök harmonikus fejlődés elősegítéséhez szükség van mindenki személyes teremtő részvételére a világ eseményeiben, a Teremtő törvényei szerint. Tudományos ismeretek rendszere, valódi tudomány. Tudomány a világ felépítéséről, valóságunk objektumainak kölcsönhatásáról.
A Tudat megváltoztatásával, fejlesztésével az ember kezébe veheti a saját sorsát. Teremtő cselekedetekkel pontosan meghatározott eredmények elérése teljes körű kontrollal.
Grigorij Grabovoj könyvei mindenkinek lehetőséget nyújtanak szellemi szintje gyors emelésére, a logikus tudás segítségével.
Grigorij Grabovoj tudományos munkáiban fejtette ki a Tanítását, továbbá szerzői előadásaiban és tanfolyamain, könyvekben, cikkekben, interjúkban, tanácskozásokon, s egyéb anyagokban, beleértve Grigorij Grabovoj szerzői írásait és beszédeit is.

Az alaptanfolyamokon az embert felépítő struktúrák megismertetése a cél, elméleti és gyakorlati keretek közt. Feltárásra kerülnek az Ember és a Világ közti alapvető kölcsönhatások. A haladó, tematikus tanfolyamokon Grigorij Grabovoj további előadásai, könyvei képezik az alapját a továbbfejlődésnek.
Csatlakozz, hogy Te is részese légy eme örökkévaló fejlődés fantasztikus folyamának!

Következő bevezető előadások
Tanfolyamok
Gyakorlások