ARKAGYIJ PETROV


Tanfolyamok

Alaptanfolyam a sejt- és szervregenerációhoz2019-05-17 - 2019-05-19 09:30:00 - 15:30:00
Budapest, Harmónia Palota, Múzeum u 9.
Részvételi díj: 93 000 Ft

A 3 nap során sokszor átvesszük és gyakoroljuk a szervek helyreállításának /kinövesztésének technikáit. Az alapvető információk a helyreállításra vonatkozóan elindítják az emberi tudat teremtői képességének aktiválását.
Mit ad a tanfolyam?
- a legmagasabb szintű sejt és szervregenerációs technikákat
- a szervezet fiatalodik, a megállt vagy visszafordíthatatlannak vélt állapotok fejlődésnek indulnak
- az összpontosító gyakorlatok erősítik az agyi ereket az összehúzó és elernyesztő gyakorlatok miatt
- intenzív gyakorlást, így a belső látás fejlődik
- egy új, komplex világszemlélet megismerése , aminek hatásaképpen a világ és az egyén kölcsönös normalizálódása indul el


Aki még nem nézte meg, javasoljuk, hogy tekintse meg eme kisfilmeket:
Gyógyulások a Petrov Központban-dokumentumfilm
A legfrissebb gyógyulások-A felemelkedés iskolája

A szerzőről:
Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén. Saját magán helyreállította az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek újra kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.
"A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS." Arkagyij Petrov

Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.
Eredmények: több száz szervhelyreállított beteg (műtétileg részben vagy egészben eltávolított szervek újboli visszanövése, fogak is!), daganatos megbetegedésekből, süketségből, némaságból, vakságból való regeneráció, agyvérzésből, infurktusból való teljes gyógyulás, cukorbetegségből való teljes gyógyulás, mozgáskorlátozottságból való teljes gyógyulás.

A fraktál alapú orvoslás tananyaga, amit dr.Petrov dolgozott ki.

Hogyan kezdj hozzá?

A változáshoz, gyógyuláshoz tudás és gondolataink felgyorsítása szükséges.
Engedd be a tudatodba a "csodás dolgok" létezését. Közelíts felé hittel, majd apránként megjön a tudás is.
Légy kitartó, ne csak vakhittel dolgozz a céljaidért, hanem ez fakadjon meggyőződésből. " Ha neki sikerült, nekem is fog"
Ne hagyd magad letérni a kitűzött céljaidról. Bárki bármit mond, vagy olyat, ami a kollektív tudatban nem elfogadott még (mert nincs még meg a kellő tudás), ha a belső ösztönöd, a Lelked mást sugall, azt kövesd. Szabad akaratot kaptál, élj vele. Minél több művet olvasol el A.Petrovtól és G.Grabovojtól, minél több pontos tudást szerzel magaról és a világról, annál egészségesebbé válsz.


Oktató: Demján-Antal Judit , Arkagyij Petrov magyarországi oktatója
Fizetés: 30 000 Ft előleg utalásával ide, a többit a helyszínen .
Demján-Antal Judit e.v. Unicredit Bank HUF 10918001-00000019-66820013

Családi kedvezmény, a második tag 50%-os áron