ARKAGYIJ PETROV


Tanfolyamok

Alaptanfolyam a sejt- és szervregenerációhoz2019-10-07 - 2019-10-11 09:30:00 - 15:30:00
Budapest, 1182 Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 93 000 Ft

1 helyünk van még.

A szervezet teljes helyreállítása. Összefüggések feltárása az ember és a világ, a Lélek, a Szellem, a Tudat és a Test között. Műtétileg eltávolított szervek kinövesztése. Hogyan lehetséges? Csoda? Vagy talán tanulnunk kell még?
Képek.
Hologramok.
Mátrix.
Egész-e a te Tudatot? Mi a célod? MIÉRT? Részletekben gondolkodsz vagy egységében, egyetemességében?
Betegség= saját helytelen gondolataink következménye. Saját félrelépéseink, torz, diszharmonikus cselekvéseink olyan eseményeket hoznak létre, amit betegségnek hívunk.

A titok: vajon hogy lehet egy szervet kinöveszteni? Mit tegyünK, Hogyan kezdjük el? Vajon milen súlypontokkal kell dolgoznunk?

Ez a 3 nap- kötelező tananyag minden háztartásban.Az ÉLETFA egy új tudomány az emberről, amely lehetőséget ad tanulmányozni és önállóan alkalmazni az ún. bioinformációs technikákat a mindennapi életben. A megnyilvánított képi kódrendszerek, amiket az emberi szervezet sejtasszociációi észlelnek, szabályzókként működnek. Aktiválódnak az emberben elrejtett képességek és a test képes helyreállítani önmagát. A foglalkozásokon a tanulók információ észlelési sebessége felgyorsul, megnyílik a tisztánlátás, tisztántudás, megjelenik a szellemi információ észlelésének útja.
Megtanuljuk átlátni a világ alapvető működési szabályait.
A 3 nap során sokszor átvesszük és gyakoroljuk a szervek helyreállításának /kinövesztésének technikáit. Az alapvető információk a helyreállításra vonatkozóan elindítják az emberi tudat teremtői képességének aktiválását.
Mit ad a tanfolyam?
- a legmagasabb szintű sejt és szervregenerációs technikákat
- a szervezet fiatalodik, a megállt vagy visszafordíthatatlannak vélt állapotok fejlődésnek indulnak
- az összpontosító gyakorlatok erősítik az agyi ereket az összehúzó és elernyesztő gyakorlatok miatt
- intenzív gyakorlást, így a belső látás fejlődik
- egy új, komplex világszemlélet megismerése , aminek hatásaképpen a világ és az egyén kölcsönös normalizálódása indul el

Aki még nem nézte meg, javasoljuk, hogy tekintse meg eme kisfilmeket:
Eredmények a Petrov Központban-dokumentumfilm
A legfrissebb gyógyulások- a felemelkedés iskolája

A szerzőről:
Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén.

Saját magán helyreállította az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek újra kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.
"A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS." Arkagyij Petrov

Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.
"Ahhoz, hogy 1 sejtet helyreállítsunk és kinövesszünk a szervezetben, szükséges meglátni az egész világot"
Ahhoz, hogy kinövesszünk egy fogat, egy szervet ez szükséges: belső vágy, (Lélek impulzusa) hit és meggyőződés , hogy ez lehetséges + ehhez tudás, ismeret + gyakorlás, cselekvés (Szellem munkája), + szeretet + Isten + a pont + a világ és ÉN szintézise . Aki törekszik a megismerésre, az igaz tudásra, az kikeveredik a hétköznapi észlelésből. Aki helyreállítja önmagában a központot, egyesíti magában az égit és a földit, az rálép az IstenEMBERRÉ válás útjára.
A fogregenerálás alapja is ez a 3 napos Életfa alaptanfolyam. Arkagyij Petrov dolgozta ki azt a módszertant, amellyel megismerve önmagunkat s a világot, szintézisbe hozva- bármit megteremthetünk. Tanulj velünk, mert a gyógyítók kora lejárt... csakis saját belső megtapasztalásod által tudod mindezeket elérni. Vagyis : dolgozni kell érte. Ez az ÚJ EMBERRÉ VÁLÁS folyamata. FELELŐSSÉGET KELL VISELNÜNK TETTEINKÉRT!!!
Hogyan kezdj hozzá?

A változáshoz, gyógyuláshoz tudás és gondolataink felgyorsítása szükséges.
Engedd be a tudatodba a "csodás dolgok" létezését. Közelíts felé hittel, majd apránként megjön a tudás is.
Légy kitartó, ne csak vakhittel dolgozz a céljaidért, hanem ez fakadjon meggyőződésből. " Ha neki sikerült, nekem is fog"

Ne hagyd magad letérni a kitűzött céljaidról. Bárki bármit mond, vagy olyat, ami a kollektív tudatban nem elfogadott még (mert nincs még meg a kellő tudás), ha a belső ösztönöd, a Lelked mást sugall, azt kövesd. Szabad akaratot kaptál, élj vele. Minél több művet olvasol el A.Petrovtól és G.Grabovojtól, minél több pontos tudást szerzel magadról és a világról, annál egészségesebbé válsz.

Oktató: Demján-Antal Judit , Arkagyij Petrov magyarországi oktatója
Jelentkezés- előleghez kötött!

30 000 Ft előleggel ide utalva folyamatosan
Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004
Családi kedvezmény, a második tag 50%-os áron


Még 1 főnek van helyünk.