Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Dr. ARKAGYIJ PETROV

"A Lélek, a világmindenség alapja, a valóság kialakítója és felépítője, személyes megnyilvánulást is teremt, egyéni Ént, s ezáltal Tudatot. A Tudat alapján pedig megteremti az anyagi testet, megalkotva és bemutatva ezzel az Örökkévalóságot, a tudást, mit a Teremtő minden egyes embernek megad."
Író, filozófus. Az ÉLETFA tudásrendszerének a kifejlesztője, az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője, a harmonikus és teremtő Világ létrehozásának oktatója. Az ÉletFa tudásrendszerét azzal a célból alapította meg, hogy az Emberről, a valóság irányításáról és az erre alapozott egészség helyreállítás technológiáról szóló tudást elterjessze.
2002-ben jelent meg "A Világ teremtése" című trilógia, amelyben a szerző leírja, hogyan változott meg teljesen az élete 50 évesen. Milyen szellemi fejlődésen és tapasztalatokon ment keresztül. Dr. Grabovoj és Dr. Petrov azt az Isteni utat képviselik, amely a világ harmonikus fejlődésének az útja.
Később, 2005-ben jelent meg "Az Életfa" című könyv, amelyben a szerző a saját tapasztalatait felhasználva jut el a bioinformációs technológiához. Arkagyij Petrov könyvei nemcsak Oroszországban, de külföldön is megjelentek már (Németországban, Szerbiában, Szlovéniában, Csehországban, USA-ban, Ausztráliában, Angliában, Olaszországban, Franciaországban).
Egy elváltozás megjelenésekor vajon hányan kérdezik? Segíts nekem megváltoztatni a gondolkodásomat! Mert minden elváltozás, negatív esemény az ember helytelen gondolkozásából ered. Az ÉletFának nevezett kutatómunkának köszönhetően olyan egyedi technológiát és módszert fejlesztettek ki az Intézet munkatársai, amelyek visszaállíthatják az egészséget. De mindez csak a következmény! Az eredmény eléréséhez elengedhetetlen a kitartó munka, és gondolkozásunk megváltoztatása. Szeretet, Tudás, Isteni minta.
Az ÉletFa ismeretrendszerét már sok-sok ember megismerte, országok különböző helyein tartanak tanfolyamokat, létrehoznak oktató központokat.

2011-ben Arkagyij Petrov tevékenysége nemzetközi elismertségre tett szert azáltal, hogy külföldi tudományos központok hívták meg konferenciákra és gyakorlati előadásokra. A meghívások egyre komolyabbak és egyre nagyobb létszámú közönség előtt zajlanak. Az oroszországi, az ukrán, a svájci, az ausztriai és a német eredmények sikerei várakozáson felüliek. Arkagyij Petrov módszerét tanulmányozásra és elterjesztésre ajánlják.

Ez az újfajta világnézet, szemléletmód (amely korántsem új találmány, hiszen az emberiség egy-egy jelentős történeti korszakában már rendelkeztünk vele) olyannyira átalakítja az ember gondolkodásmódját, hogy ráébred: tényleg minden tudás ott van bennünk. És nincs más út, mint az Isteni tudás.
Az ÉLETFA Tudásrendszer továbbfejlesztett szellemi anyaga a HYPERBOREA TERV, azaz az emberiség felemelkedése, az Istenemberré válás útja.

hivatalos oldala: http://arkadypetrov.ru