Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


jelenleg nincs

Életfa

Az ÉLETFA egy tudásrendszer. Új tudomány az emberről, amely lehetőséget ad tanulmányozni és önállóan alkalmazni az ún. bioinformációs technikákat a mindennapi életben. A megnyilvánított képi kódrendszerek, amiket az emberi szervezet sejtasszociációi észlelnek, szabályzókként működnek. Aktiválódnak az emberben elrejtett képességek és a test képes helyreállítani önmagát. A foglalkozásokon a tanulók információ észlelési sebessége felgyorsul, megnyílik a tisztánlátás, tisztántudás, megjelenik a szellemi információ észlelésének útja.
Megtanuljuk átlátni a világ alapvető működési szabályait. ÉLETFA: Ez egy kezdetektől fogva létező, végtelen, közös emberi világszimbólum az ember örökkévaló fejlődésében. Az Életfa képe minden emberben megtalálható, mint egy térkép, amely az igazi önvalót tárja fel. Arkagyij Petrov tanítása az egész emberiségnek és minden egyes embernek szól. A szerző a tudományos és szellemi ismereteit adja át az általa kidolgozott rendszerben, amely tulajdonképp minden ember szívében ott van, és mindenki felismeri saját határtalan teremtői lehetőségeit. Ugyanakkor egy nagyon következetes és pontos munkát épít ki. Először az ideológia talaján, mely felismerteti velünk azt, hogy a világ érzékelésében és a világgal való kölcsönhatásban történő elhajlások okozzák a negatív eseményeket, betegségeket. A betegségek esetén arra a következtetésre jut, hogy az igaz egészség mindig a világmegértés helyes értelmezésének a felismerésén is múlik. A következő szint a módszertan. Ennek sarokköve a Tudat terének a tágítása, bekapcsolva ebbe a munkába a még alvó agysejteket, és összekötni, harmonizálni a két agyfélteke működését. Ez a munka az ember rejtett tartalékait, képességeit hozza a felszínre. Gyorsítja az információ-felvevő képességet, és olyan agysejtek közti kapcsolatokat épít ki, amelyek korábban nem léteztek az ember szervezetében. Az ÉLETFA oktatása az alapozó szintnél kezdődik, amelyet a felső szintek és tematikus tanfolyamok követnek. A tanfolyami anyag igazi megértése a gyakorláson, az alkalmazáson múlik. Ehhez adnak további segítséget a gyakorló órák. 

A program célja: az ÉLETFA széleskörű elterjesztése, amely a harmonikus és teremtő világ létrehozásáról szól. Az ember képessé válik a szellemi fejlődés útjára lépni, amelynek során a betegségeket likvidáljuk, melyek az ember élethosszát és a emberek tömegeinek sikeres új fejlődési szintre való átmenetelét korlátozzák. Tanulni lehet, de kell-e? Ezt mindenki maga dönti el. És ettől a döntéstől függ, hogy milyen lesz az előttünk álló változások során az emberiség eredménye. Az ÉLETFA Tudásrendszer továbbfejlesztett szellemi anyaga a HYPERBOREA TERV, azaz az emberiség felemelkedése, az Istenemberré válás útja.