Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Az emberi szervezet, mint egész

2024-05-20 14:00:00 - 19:00:00
Budapest, Milleneum Hotel, Üllői út 98
Részvételi díj: 20 000 Ft

Egy különleges tanfolyam, ahol szerveink és a világ kapcsolatának megerősítésével, tudatosításával foglalkozunk. Szintézisbe hozzuk a tanultakat. Alkalmazzuk a tanultakat!
Így szervet regenerálunk.
Fiatalodunk.
Másként nézünk önmagunkra, egy olyan valóságot teremtve, újra és újra kiépítve, amely energiainformációs hálórendszerével szinte "bekövülve", berögzülve állja a sarat az élet viharai elől.

A gyakorlatok alapja Grigorij Grabovoj tudásrendszerére épülnek, különböző témákat érintve- mert ezeket összességében nézve kapunk egy globális képet, melyek alapvetően hozzájárulnak az egészségünkhöz.
Tudat, Boldogság megszervezése, Ember, Fiatalítás, Események, Események horizontja


Jelentkezés: itt
fizetés előre utalással vagy a helyszínen

megj: a Szellem kiáradása, a Pünkösd Szelleme nagyban hozzájárul a folyamatok megértésén túl a cselekvés, a mozgás, az áramlás megerősítéhez, a sejtjeink és tudatunk kapcsolatához
A szellemi csatornánk megerősítése- ez minden ember alapvető tudatosítása, felismerése. Ha ez a szál erős, stabil, fényes, akkor semmi, semmi nem tud negatívan hatni az emberre. Védik őt, segítik őt!

Szükség van a folyamatos fény általi , mégpedig a Lelkünk fénye általi, örökkévaló fény általi tisztításra, elmerülésre és felemelkedésre. Az emberbe gyűlt blokkokat, gócokat, érzelmi akadályokat, nehezítő körülményeket az ember képes kitakarítani, felszabadítani. Aki pedig egyszerűen csak a közömbösség, célnélküliség állapotában van, annak pedig célt kell megfogalmaznia.
Aki a boldogságot és a szeretetet keresi, az is fellelhető, az ember rávezethető.
Jó a csoportos munka, mert szellemi szinten való összerendeződés az alapvető törvények szintjén, pontos tudással a kezünkben- nagyon sokat segít!

Valójában ilyen szintű tanfolyam eddig nem került előadásra- valójában szintézisbe hozom az eddigi ismereteket. Egyre többet, egyre szebben felülről és egyre mélyebbről, távolról
S egyre inkább látjuk az apróságokat. Jó lesz, várjuk.
Újaknak is emészthető lesz.

személyes tanfolyam, személyes jelenléthez kötve