Könyvek

ÉLETFA: Ki vagy Te, ember?


5 000 Ft

A szerző regényes formában ír az emberi lét alapjairól, céljáról. Teremtés, Kabbala, kvantumfizika, tisztánlátás, információs mező, szellem, lélek, tudat - mindezek megtalálhatóak a könyvben, akárcsak az Életfa módszertanának az elmélete.
Tudattágító hatású könyv, páratlan mű Magyarországon, amely végre széleskörűen bemutatja az információs mezőben végzett tevékenységet. Az élet számos területéről felsorakoztatja a példákat, amelyek az emberiség eme új tudásának a nagyszerűségét támasztják alá.
"Az ember az, amivé saját gondolata teszi....Az ember, ki megismerte a fényt, ismeretei átadásával magának világítja meg az utat. Ez a megértés eleme.
S végül, természetesen: e könyv nem utasítás. Minden ember szabad akarattal rendelkezik. A könyv tanácsol, nem parancsol. Hiszen személyes tapasztalat az alapja, melyet mások is megtapasztalhatnak, ha rálépnek a felemelkedés útjára - önmagunk feltámadásának az útjára az Új Világban."
Fizetés módja: banki átutalással egyelőre. Bankszámlaszámot a rendelést követően a bejelentkezési e-mail címre küldjük el. A könyvek szállítása az átutalást követően 1 héten belül történik.
Rendelhető.