Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Webináriumok

Fényszféra Merkúr


2022-01-17 20:00:00 - 2022-01-20 - 20:40:00
online
Részvételi díj: 5 000 Ft
ITT kell bejelentkezni a MERKÚR Fényszféra online előadásra, ez az online tanterem

Miről szól a Fényszféra online sorozat?

Start: jan3. 20.00 heti 2*30 perc, 3 héten át. 5000 Ft a 6 alkalom- visszanézhető hónapokig

Arkagyij Petrov tudásrendszere alapján átfogó tudáshalmaz, KOZMIKUS ISKOLA.

Alkalmazható tudás a mindennapokban. Sejt-, szervregeneráció, fiatalodás, tisztántudás, tisztánérzés, kitisztult gondolatok, autonóm, szabad Én, mely része a MInek, az események felismerése, megértése és irányítási képességének nagyfokú fejlődése.

Amint egyre feljebb haladunk a megismerés útján, rájövünk, hogy az embert hogyan befolyásolják gondolatai, melyek leginkább a kollektív tudat vizeiből merítkezik. A Hold tere alatt, a Hold fénye alatt még nem látjuk meg teljességgel a Napot, a Lélek tudását. A felülről érkező isteni fény torzításokokkal kerül bele testi és földi vizeinkbe. A víz struktúrálja eme gondolatokat, és megvalósítja a vízbe helyezett képeket. Neked kell tudatosan kiemelni önmagadból az igaz, való képeket, egészséged NORMÁJÁT. S ennek a folyamatos felidézése átalakítja sejtjeid és a kollektív tudat vizet. Így építünk ki egy új, magasabb rezgésű kollektív tudati mezőt.


A Földet a Merkúr szellemi teréből a tudomány, a digitális technika, a vallások, és önmagunkról alkotott véges gondolati rendszerek irányítják. A Merkúron az idő kockaszerkezetbe struktúrálódik. Képesnek kell lennünk az emberi gondokozás helyett az isteni gondolatmenetre, a szüntelen, örök létezésre fókuszálni. Mindennek végtelen, örök fejlődést kell adnunk, így rájövünk, hogy ami nem szolgálja a szellemi felemelkedést pl. a hagyományos tudomány, a materializmusa, az eredendő, istenségünktől megfosztott erőmezők, a digitális és számítógépes technika, az mind-mind zsákutca.
Techno-mágia.

Ehelyett az embereknek arra kell törekedniük, hogy a saját gondolataikat fejlesszék fel az Isten által adatott gondolataikat, melyekben már az alkotás, a teremtés, a harmónia dominál, vagyis a károkozás, az ártás, a hatalom, a fegyverek nem szerepelnek. A Merkúr terében a legmagasabb szintű, Isten által adott gondolatokkal meg tudjuk mutatni a Hold kollektív terének, hogy a szellemi fejlődéssel a betegségek gyógyíthatóak, az események irányíthatóak kedvező irányba.A Fa legteteje az Uránusz, - a feltétel nélküli szeretet tere, felette az ABSZOLÚTUM. A végtelen lehetőségek arzenálja, ahonnan bármi előhívható, megvalósítható. Legalul a FÖLD, ahová a Lelkünk a fizikai formába öltést választotta. A földi valóságunkra óriási hatással van a kollektív tudat tere (Hold), a tudomány, a logika, a vallások tere (Merkúr) és az érzelmek, érzések tere (Vénusz). Minden minőségnek létezik alacsonyabb, torzított, az eredendő tudásnál és fény mennyiségnél kisebb szintű változata, és a magasabb, isteni töltése.
Amikor áthaladunk a Nap terén, a lélek terén, onnantól kezdve bejutottunk a felsőbb szellemi szférákba, azaz tudást, értelmet, bölcsességet és feltétel nélküli szeretetet, egységélményt szerzünk. S amikor a legtetejére érett meg tudatunk, onnan lenézni a földi eseményekre, testünkre, óriási tudás birtokában tudunk regenerálódni, eseményeket irányítani.

Mivel a Kozmikus "bolygós", azaz szefirotás könyvek magyarul még nem lettek lefordítva, ám a bennük rejlő tudás óriási, elkezdjük a könyvek felolvasását, értelmezését.Havi 3*2 foglalkozás 30-40 perces időtartamban.
időpontok: jan.3. 20.00
jan.6. csüt. felvétel
jan.10. 12.30
jan.13. felvétel
jan.17. 12.00
jan.20. felvétel

Minden hétfőn élőben közvetítve, (terv szerint mindig HÉTFŐNKÉNT 12.00-kor vagy 20.00, de MINDEN VISSZANÉZHETŐ lesz) a hét 2. foglalkozását videóanyagként visszanézhetitek az aktuális Livebroadcast felületen.

REGISZTRÁCIÓS LINK ITT kell bejelentkezni a MERKÚR Fényszféra online előadásra, ez az online tanterem


Korábbi anyagok a sorozatban:

Fényszféra Föld FÉNYSZFÉRA FÖLD 6 VIDEÓJA ITT MEGVEHETŐ

Fényszféra Hold FÉNYSZFÁRA HOLD 6 videója itt