Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


jelenleg nincs

Webináriumok

Fényszféra Hold


2021-12-13 20:00:00 - 2021-12-16
online
Részvételi díj: 5 000 Ft
Ez lesz a tanterem, ITT KELL BEREGISZTRÁLNOD A VÁSÁRLÁS UTÁN

A földi valóságunkra óriási hatással van a kollektív tudat tere (Hold).
"A sötét erők struktúrái a kollektív tudatban jelentek meg és a Hold szefirájában tükröződnek. Isten nem teremtette őket. De amikor a sötét erők elérték a Hold szféráját, szabadok lettek, kicsúsztak az emberek kezéből. Ám az értelem tudatának legfelsőbb, hetedik szintjére elért ember át tudja alakítani e teremtményeket. Vagyis
a mínuszok késztetik az embert a pluszok keresésre, hogy
megoldást találjon. Egy darabig ideiglenes adaptáció működik.

Aztán a Hold feljön a látóhatárra, ?energialöketet? ad az embernek, s már megyünk is a nyomában, reagál rá homeosztázisunk, és ismét újabb körülményekhez alkalmazkodunk. Engedelmeskedhetünk a Hold hatásainak, vagy ellenállhatunk nekik, harcolhatunk vele; a második esetben a Hold felerősíti hozzánk képest a rezgéseit, s megingatja a meggyőződésünket. Olyan ez, mint egy automatikus önszabályozó jeladó, mely egy hol erősödő, hol gyengülő jel hatásának egyetlen különálló eleme. A lényeg nem az alkalmazkodás, az adaptáció folyamata, hanem a világnézet.

Mindez pedig a DNS molekulában is tükröződik.
Az alvó DNS olyan, mint a folyékony kristály. " Arkagyij Petrov- A Hold szférája


Ismerjük meg minőségeinket, haladjunk felfelé a Kozmikus Életfán! Bármikor becsatlakozhatsz - de ha igazán érteni akarod a folyamatokat, és sejtjeid alkalmazkodását a bejövő magas szintű áramlatokhoz a legjobban akarod támogatni, akkor tarts velünk. Mit ad a tanfolyamsorozat? Fantasztikus megértést és felismerést . Tisztántudás és emlékezőképesség (ki vagyok én?) fejlődése várható. Sejtek regenerációja, a szervezet fiatalodása, energiák növekedése. Az ember rezgésszintjének megugrása, felkészítés az átmeneti időszakban a bejövő, hatalmas áramlatok befogadására.

start: nov.1. 20.00 heti 2*30 perc, 3 héten át. 5000 Ft a 6 alkalom- visszanézhető hónapokig
Fényszféra Föld FÉNYSZFÉRA FÖLD 6 VIDEÓJA ITT MEGVEHETŐ


Arkagyij Petrov tudásrendszere alapján átfogó tudáshalmaz, KOZMIKUS ISKOLA.

Alkalmazható tudás a mindennapokban. Sejt-, szervregeneráció, fiatalodás, tisztántudás, tisztánérzés, kitisztult gondolatok, autonóm, szabad Én, mely része a MInek, az események felismerése, megértése és irányítási képességének nagyfokú fejlődése.

A Fa legteteje az Uránusz, - a feltétel nélküli szeretet tere, felette az ABSZOLÚTUM. A végtelen lehetőségek arzenálja, ahonnan bármi előhívható, megvalósítható. Legalul a FÖLD, ahová a Lelkünk a fizikai formába öltést választotta. A földi valóságunkra óriási hatással van a kollektív tudat tere (Hold), a tudomány, a logika, a vallások tere (Merkúr) és az érzelmek, érzések tere (Vénusz). Minden minőségnek létezik alacsonyabb, torzított, az eredendő tudásnál és fény mennyiségnél kisebb szintű változata, és a magasabb, isteni töltése.
Amikor áthaladunk a Nap terén, a lélek terén, onnantól kezdve bejutottunk a felsőbb szellemi szférákba, azaz tudást, értelmet, bölcsességet és feltétel nélküli szeretetet, egységélményt szerzünk. S amikor a legtetejére érett meg tudatunk, onnan lenézni a földi eseményekre, testünkre, óriási tudás birtokában tudunk regenerálódni, eseményeket irányítani.

Mivel a Kozmikus "bolygós", azaz szefirotás könyvek magyarul még nem lettek lefordítva, ám a bennük rejlő tudás óriási, elkezdjük a könyvek felolvasását, értelmezését.Havi 3*2 foglalkozás 30-40 perces időtartamban.

Minden hétfőn élőben közvetítve, (terv szerint mindig HÉTFŐNKÉNT 12.00-kor, de MINDEN VISSZANÉZHETŐ lesz) a hét 2. foglalkozását videóanyagként visszanézhetitek az aktuális Livebroadcast felületen.

REGISZTRÁCIÓS LINK HAMAROSAN A LIVEBROADCAST FELÜLETÉN LESZ


dátumok: A HOLD szefirotája, azaz a a kollektív tudatra ható erők megismerése:
Ez lesz a tanterem, ITT KELL BEREGISZTRÁLNOD A VÁSÁRLÁS UTÁN

nov.30. K 12.00 ! 1.foglalkozás élőben sugározva - másnaptól visszanézhető
dec. 2. CS ekkorra felkerül a 2. anyag
dec. 6. H 20.00 3. foglalkozás élőben
dec.9. CS ekkorra felkerül a 4. anyag
dec.13. H 12.00 5.foglalkozás élőben
dec.16. CS felkerül a 6.anyag


December: a HOLD tere,
Január: VÉNUSZ
Február: MERKÚR
Március: NAP
Április: MARS
Május:JUPITER
Június: Phaeton
Július: SZaturnusz
Augusztus: BÖLCSESSÉG
Szeptember: URÁNUSZ
összesen 11 hónap
Minden hónap 5000 Ft

Ízelítő: Gyors áttekintés-mik azok a szefiroták? Milyen ismeretanyagot rejt a Kozmikus Életfa?

Mit ad a tanfolyamsorozat? Fantasztikus megértést és felismerést adnak a könyvek. Tisztántudás és emlékezőképesség (ki vagyok én?) fejlődése várható. Sejtek regenerációja, a szervezet fiatalodása, energiák növekedése. Az ember rezgésszintjének megugrása, felkészítés az átmeneti időszakban a bejövő, hatalmas áramlatok befogadására.

Az ONLINE KÖZVETÍTÉS és minden gyakorlat a Livebroadcast felületén lesz visszanézhető.
Regisztrációs link nov.27-től.

Így tudod megvenni az eseményt- VÁSÁRLÓI SEGÉDLET VÁSÁRLÓI SEGÉDLET