Tanfolyamok

Hogyan növeljük a gondolataink erejét?2018-11-25 10:00:00 - 16:30:00
Budapest, Harmónia Palota,Múzeum u.9.,
Részvételi díj: 30000 FT

PRK-1U- mi is ez? G.Grabovoj személyes előadása

CSAK MA! 4!! db fizikai PRK-1U bemutatása és működő állapotban bekapcsolva lesz. Csak ma, csak itt a tanfolyamon. Hatványozott normalizáló hatás. Erőteljes fénykibocsátás. Ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.


Marina Morozkina: Kicsoda Grigorij Grabovoj és mit hozott a Földre?
Grigorij Grabovoj, matematikus-fizikus újdonsült találmánya egy eszköz: a 3 üzemmódban működő PRK-1U koncentráció-fejlesztő gép az örök életre.

A világon egyedülálló, szabadalmaztatott eszköz G.Grabovoj találmánya az események, a regeneráció felgyorsítására a gondolat sebességének és erejének megnövelésével.

Mára az egész világ be van kapcsolva, aktiválódtak a 24 órában működő PRK-1U-k, a világban 10 nyelven már elérhető minden, amit az örök élet fejlesztő találmányról tudni lehet. Elsőkézben halld meg az információt a forrástól! A legfrissebb hírek a tudomány világából.
Hogyan juthatsz hozzá te is?


A tanfolyam azoknak is hasznos, akik még nem terveznek ezzel az eszközzel a jövőben. Ugyanis mély, átfogó ismereteket hallhattok az emberi tudat működéséről.

Fizetés: a helyszínen
REGISZTRÁCIÓ KÖTELEZŐ!!
oktat: Marina Morozkina , G.Grabovoj oktatója immáron 20 éve.


Bővebben a koncentráció-fejlesztő eszközről:
4 fő területre hat:
Fiatalodás
események irányítása
Irányítói tisztánlátás
Irányítói előrejelzés

Mi az, ami mindezt lehetővé teszi?
A koncentrációk fejlesztése a bio-jelvevőre fordított figyelem összpontosításon és a koncentrációk eredményének ellenőrzésén keresztül történik. A pszichológiából ismeretes, hogy minél tovább tart a valamire való koncentrálás, annál előbb érhető el a cél.
A készülék fejleszti a teremtő irányítás koncentrációját.
A készüléket Grigorij Grabovoj hozta létre két másik saját, jelenleg is hatályban lévő, "A katasztrófák elhárításának módszere és ennek megvalósító eszköze", valamint az "Információ átadásának rendszere" védett szabadalmazott találmányai alapján. Az eszköz edzi a tudatot, fejleszti a koncentrációt, reagál az ember gondolatára.
A gondolat= fény, hatni tud az ember szervezetének anyagára .
Vagyis mikroszinteken a gondolattal normalizálni tudunk.Az eszköz használata után az egyéni Tudat tágulása következik be. Segít az embernek a Tudata és Szelleme fejlesztésében. Mire lehet számítani?
A tisztánlátás megnyílása. Képes leszel látni a valós élet képernyőit bármilyen távolságra, bármilyen időben.
Az előrejelző irányítás fejlődése. Képes leszel látni a jövőbeli eseményeidet és azokat kiigazítani a legjobb irányba, Grigorij Grabovoj irányítói technikáival.
A Tudat fejlődése. Az ember korlátok nélküli, fejlett Tudattal fog rendelkezni.

Az eszköz fizikai tesztelése/kipróbálása: nov.28-án lesz, ára 32000 Ft- további információk itt:(fizetés és adatok megadása) korlátozott létszámban
Dupla hatékonyságú kipróbálás: 1 fizikai gép és online is működik.


PRK-1U kipróbálása