Tanfolyamok

Grigorij Grabovoj alaptanfolyam2019-05-04 10:00:00 - 17:00:00
Miskolc, Simran Jógasziget
Részvételi díj: 20 000 Ft

A test fizikai állapota kétfajta valóságtól függ: a szellemi (ezt mi teremtjük meg a gondolatainkkal) és a fizikai valóságtól. Először létrehozzuk a gondolatokat, amelyek felépítik a testünket. Ezért a legfontosabb: a minket érő információkra való helyes reagálás. Te vajon mindig helyesen reagálsz? Hogyan tehet ezt meg leggyorsabban az eredmény érdekében? Szánj rá egy napot-megtanítjuk.

HOGYAN HOZD ELŐ MAGADBÓL?
Szerezd meg a tudást, vedd magadhoz az információt, értsd meg és ALKALMAZD. Ismerd meg a legújabb információkat! Mert a régi rendszerek meginogtak. Megmentés= önhelyreállítás, meggyógyulás.


KINEK SZÓL?
Aki az igazságot, a Teremtő valós tudását keresi, megoldást keres élethelyzetéből, vagy éppen hiányérzetét szeretné csillapítani. Ne mástól várjuk a megmentést! Aki keres, talál, és feltárulnak határtalan lehetőségei. A test regenerálható, az események megváltoztathatóak a tudat irányításával.

TEMATIKA
A valóság felépítése
Az ember felépítése - azaz: ismerjük meg világunk működését, hogyan alakulnak ki eseményeink?
A Tudat fogalma
Az információ
A fény- optikai rendszerek, amelyeken alapszik minden
Egészség-helyreállítás számsorokkal? Miért működnek a számsorok?
Regenerálható a szervezet?
Hogyan irányítsuk a fizikai realitást?
Ezek mind megtanulhatóak az tanfolyamon. Elmélet és gyakorlat.Garantáltan közelebb hozza az egész létezésünk megértését. Egy világlátásmód, egy helyes, teremtői szemlélet. A technológiák használatával az ember elindul az anyag megteremtésének útján.
KI A SZERZŐ?
Dr. Grigorij Grabovoj, a fizikai és matematikai tudományok doktora, akadémikus, az információ teremtő területének felfedezője, aki bemutatja és tudományos alapokon tárja elénk a világ működését, az ember gondolati erejének hatalmát. A jövő előrejelzéséről, irányításáról szóló munkák szerzője, A megmentésről és a harmonikus fejlődésről szóló Tanítás alkotója. A szerző abszolút tisztánlátó, az évezred fenoménja. Különleges extraszensz érzékelésével, a valóságnak ún. irracionális leírását tárja fel. Gyakorlati munkássága, a tanúbizonyságok ezek hitelességét igazolják. Szervek növeszthetőek ki, az emberek regenerálhatóak és az események irányíthatóak.
Tudományt alkotott, mégpedig a tudat strukturálását, a megismerés elviekben új irányvonalát, mely igazolja, hogy a fejlődés útja - a világteremtő törvényekhez való állandó igazodás.

Elsőként tárta fel, s erősítette meg a gyakorlatban is azokat az alapvető törvényeket, melyek lehetővé teszik a teremtő irányítást, a pusztulástól a megmentés irányába. Elsőként írta le tudományosan azokat az összefüggéseket, melyek a gyakorlatban igazolják, hogy az érzékelés módosításával a valóság minden rendszerében átalakítható az információ. Ez nem egyszerűen egy tanítás, ez a jövő emberének a tudása!

Jelentkezés: 10 000 Ft előleg utalásával ide:

Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004

A tanfolyam minimális létszámmal indul, ezért mindenképpen jelentkezzetek itt.


Regisztrált tag vagyok, belépek:

E-mail cím:


Jelszó:
Még nem regisztráltam, ezért most regisztrálok:

Név:


E-mail címe:


Választott jelszó:


Jelszó ismétlése:


 Feliratkozás hírlevélre

Számomra érdekes témakörök:
 Arkagyij Petrov Tanítása
 Grigorij Grabovoj Tanítása

 Elfogadom a jogi nyilatkozatot

Mennyi 4+5?