Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

Éter


Szaturnusz - katt ide
"A fény: elektromágneses rezgés. Rezgés, nem nyugalom.
A fényhordozó közeg pedig az éter, mit oly oktalanul zártak ki tudományuk fellegvárából az akadémikusok. Most aztán zavartan motyogva csempészik vissza új néven: fizikai vákuum.
A fizikai világhoz az éteri avagy kvantumvilág áll legközelebb. Az éter: részecskékbe sűrített információ, gyűrűvé görbített fény. Az élettevékenységek összességének tükrében tükröződnek a vákuum virtuális állapotai, így keletkeznek belőle az atomi struktúrák kiinduló állapotai, a lehetőség a teremtésre.
Feltételesen a következőképpen képzelhetjük magunk elé: A kis körök, ponttal a közepükben, az élet szerveződésének atomi szerkezete, és csakúgy a szférák formáját öltött, folytonos vonallal jelölt idő is. A szférák mintha a szellem,
azaz az idő tengelyére lennének felfűzve.

A termodinamika első főtétele kimondja: energia nem vész el és nem keletkezik a semmiből. Felmerül a kérdés: ha
a semmiből nem keletkezik, akkor miből keletkezik? A fizikai valóság háromságos szerveződéséről szóló új elképzelések fényében a válasz magától adódik: információból.

Az információ hozza létre a világ fizikai szerveződésének első szintjét, a cselekedet lehetőségét, majd az energián keresztül a hologramot.

A Teremtő tudatával érintkező hologram a teremtő potenciál szerveződésének kvantumenergiai folyamatává alakul, mely-
ben Ruh és Ruah: a férfi és női szellem jelenléte. Ruh és Ruah görbítik az egyenes vonalú fényáramokat a materializálódás
zárt gyűrűjű szerkezetévé, felébresztve a tehetetlenség erőit.

Arkagyij Petrov: A Szaturnusz szférája