Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Szaturnusz-az értelemhez vezető út

5 500 Ft
Rendelhető.

Könyvbemutató videó,katt ideKezdőknek, haladóknak, akik részt kívánnak venni a NAGY ÁTVÁLTOZÁSI TERVBEN, melynek eredménye: az új ember
A könyvben:
- elméleti értekezések
kinyilatkoztatások a legújabb információkkal az emberiségre nézve
- esetleírások és
- rengeteg gyakorlat található.
389 oldal, keménykötésű, fűzött

Idézetek:
"A kozmikus törvények tiltják az ember közvetlen befolyásolását, hiszen képére és hasonlatosságára lett teremtve. Így
hát az ember árnyékaként működnek a sötét erők, ráerőltetik sötét világszemléletüket, megtévesztik az embert, s e ráerőszakolt hamis gondolataikkal irányítják az érzelmeit.
A szürkék is árnyként kísérik az embert, de az ő eszközeik finomabbak: csábítás, félelmek, dicsőség, pénz és hatalom
kísértése. Hatásukra tudatában részeire hull az Egységes, különféle érzékei szétválnak, s a megnyíló résekbe a sötét és
szürke erők beszuszakolják befolyásuk ékeit, sötét és bűnös gondolataikat. Hogy megszabadítson bennünket a sötétség-
től, Isten krisztusi felismerést küldött sötét tudatlanságunkba. Ám az embernek megmaradt a választás szabadsága,
hogy használja-e a fényt, avagy elutasítja."

"Ha ráhangolódunk a szellemi gyógyulásra, azzal erőteljes aktiváló impulzust küldünk az immunrendszernek. Az immunrendszer szellemi impulzussal való aktiválása segít az emberi szervezetnek, hogy ténylegesen megbirkózzon bármilyen egészségügyi problémával....
**********

S hogy a fényben miért nem süllyedünk el? A kérdés elsüllyedésről szól, vagyis értelemszerűen mélysége is
kell legyen a fénynek. A tűznek viszont vannak különböző formái is. Például a plazma. S a fénynek? Milyen megjelenési
formái vannak? Nos, egy már biztos: a szingularitás állapota, amit már említettünk. Ez a küszöbállapot: a fraktálok. Vagyis a fényállapotok küszöbein már képesek vagyunk átjutni.
Bármilyen mély fénybe hatolnánk is, mindig a felszínre dob minket valami. Mert mi még nem vagyunk olyan sűrűk, mint az eredeti Isteni fény.Olyanok vagyunk, mint a fény apró buborékai; s egyébként pontosan ilyenekből épül fel a megjelenés bármilyen külső realitásának a világa.

***************
Az emberek először gondolatban kezdenek öregedni: nem látnak már célt, értelmet életükben. Később aztán a testük is
hanyatlásnak indul. Hogy ezt megváltoztassuk, aktiválnunk kell a regeneráló folyamatokat, e folyamatok segítségével pedig
az ifjúság mátrixát. Ekkor lesz új élet új csillagává az ember, kiben minden egyesül, minden integrálódik.
***************

A kvantumvilágban az események nem folyamatosan, folytonos vonalként zajlanak, hanem ugrásokkal. Kvantumállapotban a tárgyak egyszerre több helyzetet is felvehetnek, vagyis párhuzamosan létezhetnek és cselekedhetnek. Ez vajon hogyan lehetséges? Úgy, hogy a tudatunk is kvantumelemekből áll: részecskékből és hullámokból.
***************
A Nap Fényének áramlata kristályszerkezetekként és szimbólumokként az emberi DNS fonalára van vésve. Minden ember belsejében ott fénylik e szimbólumok tüze, így kapcsolódunk az Örökkévalóság gondolatához.
***************
"...megosztják velünk, hogy már több alkalommal is beavatkoztak a világ eseményeinek menetébe, ...A belső szférából erős fénysugár vetül a külső szféra szektoraira, és kiszorítja a sötétséget. A sötétség igyekszik ellenállni, de a fény kitaszítja a Földre, többek között az Aesirek segítségével. A csóva a központból a szektorokra világít.
Rögtön az első egy nagyon sötét, teljesen fekete szektor: az oktatás szektora. Csupa hamis tudás, meghamisított történelem.
Az oktatási szektor után következőként a pénzügyi szektort világítja meg a fénycsóva. Nyugtalanság lesz úrrá, leginkább a bankszektoron.
Élelmiszeripar: kész forradalom. Az összes génmódosított élelmiszert a lefolyósejtbe hajítjuk. Élettel teli táplálékok bukkannak fel ismét.
Közmédia: hatalmas változások
Kulturális szektor:
Sportszektor: itt aztán van bőven sötétség, árnyékmintázat. De kezd már világosodni az egész.
Fegyveres biztonsági szektor: nagyon sötét terület. A közepe egyenesen fekete. Sűrű, alaktalan feketeség, a fényt sem engedi át. Ám az mégis utat tör oda is, az emberek lassacskán változni kezdenek.
Egészségügy: a közepén egy labilis képződmény, s belőle két kivezető út tűnik elő. Az egyik sötét, a másik világos. Megjelenik egy közös fényoszlop is:"