Könyvek

Szaturnusz-az értelemhez vezető út


6 000 Ft

Jelenleg nem rendelhető.

Könyvbemutató videó,katt ide

A szerző legújabb könyve oroszul, s immáron magyarul is. Megérkezett. A Teremtő Isten legújabb, az egész emberiséget kardinálisan érintő útmutatásai Arkagyij Petrov tollából. Magyarul. Olvasd. Tanulj. Add tovább!

Mikrobiológia, genetika, kvantumfizika, bioinformációs orvoslás, az emberiség múltjának és jövőjének eddig nem ismert tényei- mindez egy kötetben

Kezdőknek, haladóknak, akik részt kívánnak venni a NAGY ÁTVÁLTOZÁSI TERVBEN, melynek eredménye: az új ember
A könyvben:
- elméleti értekezések
kinyilatkoztatások a legújabb információkkal az emberiségre nézve
- esetleírások és
- rengeteg gyakorlat található.
389 oldal, keménykötésű, fűzött

Idézetek:

"Ha ráhangolódunk a szellemi gyógyulásra, azzal erőteljes aktiváló impulzust küldünk az immunrendszernek. Az immunrendszer szellemi impulzussal való aktiválása segít az emberi szervezetnek, hogy ténylegesen megbirkózzon bármilyen egészségügyi problémával....
**********
Mi is az egész lényege? Amíg a sötét lények ki nem világosodnak, addig egész galaktikus területünk sötétségben marad. Ez az egész szakadás, hogy a rész az Egész ellen fordult, pont ott történt, az Orion csillagképben."
***************
Az emberek először gondolatban kezdenek öregedni: nem látnak már célt, értelmet életükben. Később aztán a testük is
hanyatlásnak indul. Hogy ezt megváltoztassuk, aktiválnunk kell a regeneráló folyamatokat, e folyamatok segítségével pedig
az ifjúság mátrixát. Ekkor lesz új élet új csillagává az ember, kiben minden egyesül, minden integrálódik.
***************

A kvantumvilágban az események nem folyamatosan, folytonos vonalként zajlanak, hanem ugrásokkal. Kvantumállapotban a tárgyak egyszerre több helyzetet is felvehetnek, vagyis párhuzamosan létezhetnek és cselekedhetnek. Ez vajon hogyan lehetséges? Úgy, hogy a tudatunk is kvantumelemekből áll: részecskékből és hullámokból.
***************
A Nap Fényének áramlata kristályszerkezetekként és szimbólumokként az emberi DNS fonalára van vésve. Minden ember belsejében ott fénylik e szimbólumok tüze, így kapcsolódunk az Örökkévalóság gondolatához.
***************
"...megosztják velünk, hogy már több alkalommal is beavatkoztak a világ eseményeinek menetébe, ...A belső szférából erős fénysugár vetül a külső szféra szektoraira, és kiszorítja a sötétséget. A sötétség igyekszik ellenállni, de a fény kitaszítja a Földre, többek között az Aesirek segítségével. A csóva a központból a szektorokra világít.
Rögtön az első egy nagyon sötét, teljesen fekete szektor: az oktatás szektora. Csupa hamis tudás, meghamisított történelem.
Az oktatási szektor után következőként a pénzügyi szektort világítja meg a fénycsóva. Nyugtalanság lesz úrrá, leginkább a bankszektoron.
Élelmiszeripar: kész forradalom. Az összes génmódosított élelmiszert a lefolyósejtbe hajítjuk. Élettel teli táplálékok bukkannak fel ismét.
Közmédia: hatalmas változások
Kulturális szektor:
Sportszektor: itt aztán van bőven sötétség, árnyékmintázat. De kezd már világosodni az egész.
Fegyveres biztonsági szektor: nagyon sötét terület. A közepe egyenesen fekete. Sűrű, alaktalan feketeség, a fényt sem engedi át. Ám az mégis utat tör oda is, az emberek lassacskán változni kezdenek.
Egészségügy: a közepén egy labilis képződmény, s belőle két kivezető út tűnik elő. Az egyik sötét, a másik világos. Megjelenik egy közös fényoszlop is:"