Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


jelenleg nincs

Webináriumok

Grabovoj haladó. Az örökkévalóság megteremtése


2021-09-05 00:00:10 - 2021-09-05 - 00:00:15
online video
Részvételi díj: 20 000 Ft
Az örökkévalóság tudatos megteremtése, mint fundamentális jellemző, sejtregenerációt, fiatalítást és események irányítását jelenti.
Ide regisztráljanak be azok, akik csak az online közvetítésen vesznek részt.


Grigorij Grabovoj haladó tanfolyamán elmélyülünk az örökkévalóság megteremtésének folyamatában. Tanulunk, pontos ismeretátadás a valóság fizikai és szellemi síkján is, és gyakorlunk, önhelyreállítunk és a világban a folyamatokat az örök élet biztosítása felé korrigáljuk.


MIT is JELENT AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG?
HOGYAN TUDUNK EBBEN RÉSZTVENNI?
SEJTJEINK, ANYAGAINK MATERIALIZÁCIÓJA- AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG PONTOS ISMERETÉVEL SAJÁTÍTHATÓ EL.
A pontos tudás- hittel- megértéssel: ez az 1.lépés

Napi gyakorlat: a Tudatod erőfeszítésével képzeld el, hogy az Örök élet állapotában vagy. Önálló, szuverén személyiség vagy, örökkévaló. Szabad akaratod van. Csakis te döntesz, te határozod meg sorsodat. Ez egyensúlyba hoz, orientál .
" Az örök élet technológiai alapjai különbözőek. De maga az idea, az elgondolás alakítja a Szellemet, a szellemi impulzusokat, a Lélek állapotát, a Tudatot, a testet. Amikor önmagatokat egységben, Szellem, Lélek, Tudat, Test egységében látjátok, És látjátok, hogy a Lélek a testben megjelenik, s ez a személyiség az örök életet hordozza, akkor ezt már áttettétek a gyakorlatba. " Grigorij Grabovoj: Az egyetemesség elve az örök életben 2015.júl.14.

Milyen technikák, GYAKORLATBAN IS ALKALMAZHATÓ tudások vannak, amely segítségével a folyamatainkat korrigálni tudjuk.

A tanfolyamra személyesen és online is jöhettek. Aki online kíván részt venni, az regisztráljon a fent megadott Livebroadcast weboldalon.

Ide regisztráljanak be azok, akik csak az online közvetítésen vesznek részt.