Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Webináriumok

Fényimpulzus 31


2021-02-17 20:00:00 - 2021-02-18 - 20:45:00
online
Részvételi díj: 5 000 Ft
Ez a tanterem- ide regisztráljatok be, miután kifizettétek az eseményt.

KITARTÁS

avagy magabiztosan, gyakorlással az örök igazságok mentén. Grigorij Grabovoj és Arkagyij PetrovTanításai alapján 4 alkalom 5000 Ft-visszanézhetőek a videók  45 perc gyakorlás 20.00-20.45

témák: 

febr.8. H. 20.00  Mi tegyünk? Félelmek, bizonytalanságok, kételyek. Van megoldás. Józanul és a tudat tágításával kedvező életkörülmények megteremtése. Át kell hangolni magunkat. Ez egy tudatos munka. Ez az egyetlen kiút. És ehhez tanulnunk kell, mint eddig.

febr.11. CS 20.00  Látás-helyreállítás és szemgyakorlatok. Mert a sok digitális kütyü a szemeket veszi célzásba legelőször.


febr.15. H 20.00   A jövevény. Világvége nem lesz. G.Grabovoj előadása-aktuális, alkalmazható tudások napjainkban. Hogyan tudunk hozzájárulni a földi események harmonizációjához? Mi az, amivel saját életemet is jobbíthatom?


febr.18. CS 20.00 Teljes test helyreállítás- 2 nagy gyakorlat, az egyik a hypofízishez, a tobozmirigyhez kapcsolódik, a másik az egész testet rendezi a teljes, eredendően Istenhez-hasonlatos mintára.


Hogyan tudsz részt venni a közvetítésen? Vásárlási segédlet

1. Nyomd meg a Jelentkezem gombot,
2. aztán nézd meg a KOSARADAT,
3. válaszd ki a fizetési módot (átutalás mindig van, bankkártyás fizetés csak bizonyos eseményeknél) , választhatod az EUR-s fizetést is
4. RENDELÉS FOLYTATÁSA gomb
5. számlázási adataid kitöltése
6. TOVÁBB A RENDELÉSRE
7. pipák és sikeres rendelés
8. Díjbekérő letöltése - utalási adatok a csatolmányban lesznek, amiket az e-mail címedre kaptok megA "Jelentkezem" gombbal elindítod a vásárlási folyamatot.
(Ha még nem vagy regisztrálva www.vegtelenforras.hu -n , tedd meg )

2. Az online gyakorlások a LiveBroadcast weboldalon történnek, itt kell majd regisztrálnod. Ez a tanterem- ide regisztráljatok be, miután kifizettétek az eseményt.

(Ha már korábban regisztráltál a LiveBroadcast rendszerében egy másik eseményre, akkor is be kell regisztrálnod. Korábbi email címeddel és jelszavaddal a "Regisztráció/Jelentkezés" gombnál.)
3. Regisztráció után a közvetítések elérésére a "Bejelentkezés" gombra kell kattintani.
4. "Kapcsolódás a közvetítéshez" gomb