Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Webináriumok

Életfa - Egregorok


2024-01-10 09:00:00
videofelvétel
Részvételi díj: 14 000 Ft
Egregor, avagy erőmező. Mert mindennek van egy erőmezeje. És ez hat ránk, mintegy részévé válunk, irányítása alá. Mégpedig erőteljesen. Sőt, saját erőmezeinket is meg tudjuk teremteni.
A kérdés: ki és mit és mivel irányít?
Roman Girejlo zseniális meglátása, tanítása, a legnagyobb tapasztalattal rendelkező Életfa oktató előadás.
EGREGOR:
egyeseknek ez egy ősi szó, másoknak ez egy mezőstruktúra, vagy népek mezeje
Két ember kapcsolódik, nemcsak verbálisan, tekintettel, hanem energiarendszereivel is, akár gondolati úton is- egy közös mezőstruktúrát hoznak létre. Ez az egregor.
Ha pedig vki csak önmaga van, senkire sem gondol, akkor is a L, Sz, T csak önmagával foglalkozik, és ezek az emberek is létrehozzák az ő saját, személyes egregorukat.

Aki a Teremtővel társalog, kommunikál, ez is létrehoz egy általános mezőt.
És az egyének még a nemzetségeik, családjuk erőmezeit is hurcolják magukkal.
Iskolák, egyetemek, oktatási intézetek, vallások, szoc. és pol. rendszerek- mind egy-egy egregor. Bizonyos feladatokra specializálva.
Kérdés: hogyan irányíytják az egyén tudatát? Mi van az egregor középpontjában?


Városok: városok erőmezeje. Ettől elfáradhatunk. A közösségi egregoroktól el lehet fáradni. A természetben: feltöltődés.
Az úgynevezett problematikus egregorok problémája nem az egregorban keresendő, hanem annak a felismerésében, hogy az, aki az egregort létrehozta, a szeretet fejlődésének milyen állapotában volt.

Egyesítjük energiáinkat, rezgéseinket, kedvünket, információnkat, és ebből egy egyesített mező jön létre. Mindenki megformálja ezt a mezőt, és önmagának egy részét belehelyezi.

Különböző szintek, rétegek jönnek létre (más-más érzések, megélések), hasonló emberek hasonló szinteken, át kell kapcsolni a saját rezgéseinket egy másik, magasabb rezgésszintre. Egyfajta ugrás ez. Kimenetel egy másik térre. És amit eddig nem értett, az érthetővé válik.

Saját viselkedésünkért, szavainkért, lépéseinkért: felelősséget vállalva- az egregorokat megváltoztathatjuk. Erősíthetjük a benne lévő bármely minőséget.


A jelentkezés és a díjfizetés után be kell regisztrálni az online szobába a megtekintéshez:

Ide regisztrálj a felvételek megtekintéséhez