Tudástár
Oktatás


A magyarországi oktatás a következő rendszeren nyugszik: A tudat új technológiáinak elsajátítására jelenleg 2 orosz tananyaga érhető el hazánkban. Fontos, hogy a két tanfolyamtípus, (Petrov és Grabovoj), nem egymásra épül, az oktatók is különbözőek, de a forrása ugyanaz, azaz információs mezőben végzünk minden gyakorlatot. Információkkal dolgozunk. Nem gyógyításról van szó, Hangsúlyozzuk, NEM GYÓGYÍTÓ tanfolyamokról van szó, hanem minden embernek önmagában kell felfednie azokat a képességeket, amik elősegítik a változást a szervezetben, vagy az élet más területein. Ezért a képzés a fontos. Ha önszántunkból szeretnénk az eredményt elérni. Mindenkinek a saját tudatának a fejlesztése a cél.

Oktató Magyarországon: Demján-Antal Judit (hivatalos, engedélyezett Grigorij Grabovoj Tanítását átadó oktató és a Petrov központ hivatalos képviselője, és ÉLETFA oktatója) További részletek: Tanfolyamok és Gyakorló órák menüpont alatt.

Grigorij Grabovoj Tanítása


"A világ kölcsönösen kapcsolatban lévő szerkezetekből áll. Egy szerkezet megváltoztatása a világ összes többi szerkezetének a megváltoztatását is okozza. A minket körülvevő tér minden egyes pontja tárolja az összes többi pont információját egyidőben. Ez az úgynevezett. mindent átható kapcsolatok rendszere". "Az ember tudata a világ egy elemének tekinthető, amely világban minden elem kölcsönösen kapcsolatban van egymással. Ekkor az ember tudatának megváltozása (vagy az objektum reakciójának a formája), a világ minden elemének megváltozására is kihat". (Grigorij Grabovoj)

Az egészség helyreállítás esetén a testet, mint a lélek megnyilvánulását, mindig a lélek részének kell tekinteni. Ennek során fontos megérteni, hogy a fizikai test – csak a lélek része. A tudat szintén e lélek része. De a tudattal IRÁNYÍTANI tudunk.

Részletek Részletek elrejt

Dr. Arkagyij Petrov – féle ÉLETFA tanfolyam


ÉLETFA: Ez egy kezdetektől fogva létező, végtelen, közös emberi Világ SZIMBÓLUM az ember örökkévaló fejlődésében. Az Életfa képe minden emberben megtalálható, mint egy térkép, amely az IGAZI ÖNVALÓt tárja fel. Arkagyij Petrov tanítása az egész emberiségnek és minden egyes embernek szól. A szerző a tudományos és szellemi ismereteit adja át az általa kidolgozott rendszerben, amely tulajdonképp minden ember szívében ott van, és mindenki felismeri saját határtalan teremtői lehetőségeit. Ugyanakkor egy nagyon következetes és pontos munkát épít ki. Először az ideológia talaján, mely felismerteti velünk azt, hogy a világ érzékelésében és a világgal való kölcsönhatásban történő elhajlások okozzák a negatív eseményeket, betegségeket. A betegségek esetén arra a következtetésre jut, hogy az igaz egészség mindig a világmegértés helyes értelmezésének a felismerésén is múlik. A következő szint a módszertan. Ennek sarokköve a tudat terének a tágítása, bekapcsolva ebbe a munkába a még alvó agysejteket, és összekötni, harmonizálni a két agyfélteke működését. Ez a munka az ember rejtett tartalékait, képességeit hozza a felszínre. Gyorsítja az információ-felvevő képességet, és olyan agysejtek közti kapcsolatokat épít ki, amelyek korábban nem léteztek az ember szervezetében. A tanfolyam módszertanát a minket körülvevő világban található elemek megismerése jelenti. Ezek: a fény, a szín, a számok, a geometriai formák és a mintaképek, amelyek a transzformáció végtelen folyamatára irányulnak és gondolkodásmódunkat átalakítják. Az ÉLETFA oktatása az alapozó szintnél kezdődik, amelyet a felső szintek és a mester kurzus követi. A tanfolyami anyag igazi megértése a gyakorláson, az alkalmazáson múlik. Ehhez adnak további segítséget a gyakorló órák.

Arkagyij Petrov a csodálatos ÉLETFA program kidolgozója.

Részletek Részletek elrejt