Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Szellemi világ

2024-05-18 18:00:00 - 21:30:00
online
Részvételi díj: 14 000 Ft

Ismét - Életfa Tanítása alapján: SZELLEMI VILÁG - miért szükséges megismerni? Miért elengedhetetlen a fejlődésünkhöz? Miért kell róla tudnunk?

"A Kozmosz egyik fiatal civilizációja a mi szeretett Földanyánkon fejlődik.
Mindazok, akik itt inkarnálódtak, a Szellemi Világból érkeztek ide, és mindazok, akik itt inkarnálódtak, Isten gyermekei!
Isten gyermekei most a felemelkedés, a megvilágosulás, a feltámadás és az Élet Örökkévalóságának tudatosításának leckéit teljesítik be itt a Földanyán.
Minden karmának, dharmának a negatív forgatókönyvekkel együtt vége lesz, amikor az itt élő Isten gyermekeinek tudatossága megnő!!!!.
Csak Ekkor fog eltűnni minden karmikus negatív csomó és béklyó az élők tudatából.
A fény mindenkiben Istentől származik, a vér egyforma vörös színű, a bolygó és erőforrásai mindenkinek, minden embernek adottak.
Az út ezen szakaszában Isten gyermekei itt illuzórikus érzékeléseket hoztak létre tudatukban a különböző felsőbbrendűségekről, kiválasztottságról stb. Létrehozták az Istentől, a természettől, egymástól való elkülönülésük érzékelését, és sokan azt hiszik, hogy egyedül vannak a kozmoszban és az egész világon....... Ez egy illúzió az illúzióban, és mindez csak az ember elméjében van, nincs meg sem a körülötte lévő természetben, sem minden itt élő ember szellemi-lelki magjában.

Minden akkor fog véget érni, amikor a konfliktusokban részt vevő felek (és ezek a felek nem ketten vannak, hanem sokkal többen a bolygón jelenleg létező összes konfliktusban) összejönnek, és mindegyik fél elismeri a személyes tetteiért, cselekedeteiért való bűnösségét. Akkor minden fél magára veszi azt, amit helyre kell állítania, és az egész emberiség békés fejlődési terve megértésre, kidolgozásra, jóváhagyásra kerül!!!!. És sok minden lehetővé válik az egyetemes fejlődésében mind szellemi, mind anyagi szempontból.
Most, miközben mindkét oldal vádolja egymást, és sok ember a bolygón elfogadja a saját okai miatt valamelyik oldalt.

Van Isten oldala is!!!
Mindannyian Isten gyermekei vagyunk!!!
Isten minden gyermekét egyformán szereti!!!
Itt az ideje, hogy a gyerekek felnőjenek, hogy felismerjék Isten Szeretetét önmagukban és hogy megnyilvánítsák maguk körül azáltal, hogy semmissé tegyék az összes negatív karmát és dharmát!" Roman Girejlo - Életfa vezető tanára

Éppen ezek miatt mondta nemrég, hogy egyesülnünk kell a tanítások különböző útjain, az örökkévalóság útján, mert ha nem Isten gyermekei egyesülnek, akkor más erők akarnak más égisz alatt egyesíteni.
És a szellemi világgal foglalkoznunk kell, - igen ezt tesszük- de ha őszintén magába néz az ember, van még hová fejlődnie... mindenkinek. A vezetőink is azért olyanok, mert még a tudatosulásnak az elején járnak az emberek. Úgyhogy szüntelen ez a tanulás, szüntelen ez a munka. És ha kellően sokszor halljuk tiszta szívű tanítóinktól a segítőkész tanácsokat, előbb-utóbb ráragad az emberre.
oktat: Roman Girejlo - magyarra tolmácsoljuk

visszanézhető videófelvétel, élőben közvetítéssel