Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Hozd egyensúlyba érzelmi életedet!

2023-12-16 - 2023-12-16 15:00:00 - 20:00:00
online
Részvételi díj: 18 000 Ft

ÚJ téma- az Életfa vezető oktatójától. Az ember asztrális teste, mint Lelkének érzéseinek megnyilvánulása, és az asztrális akadályok átalakításának technikái

Az ember érzéseinek, érzelmeinek irányítása rengeteg fejtörést okoznak. Hogyan lehet egyensúlyt kialakítani? És hogyan lehet tudatosítani ami kedvező, felismerni a blokkoló dolgokat?

A mesterkurzus online élőben közvetített, de visszanézhető. 3 részes, mert nemcsak az alapokat ismerjük meg, hanem a hogyan továbbat is.
Mi az asztrális világ, miből áll, és hogyan érthetjük meg a lelket, hogyan érthetjük meg az érzéseket?
Mi az ember asztrálteste?
Asztrális fény/esség.


Tudatos irányítás a Lélekkel, az érzésrendszer hite alapján. Hogyan kell átalakítani és feltárni az asztrális világ lélekképességeit?
Fejlesztjük és megnyitjuk az érzékenység különböző rendszereit, az érzék-kép-rendszert.

Elemezzük és átalakítjuk a lélek pszichikus állapotainak reakcióit (!!! "pszichikus" - itt a pszichikus erőt jelenti !!!!).
Megnézzük a Lélek érzéki érzékelési rendszerei, amelyek arra vannak kiképezve, hogy megértsék, amit a Lélek érez.

Eligazodunk az elme korábbi algoritmusaiban, amelyek részt vesznek az érzéki érzékelés folyamatában, és megtanulták beépíteni az életükbe az Örökkévalóság Érzékelését.
Átalakítjuk a különböző negatív megnyilvánulásokat az érzéki szférában (harag, sértettség, ingerültség, elítélés, agresszió stb.), amelyek az ősök által átöröklődtek, vagy pedig az ember saját maga által felhalmozódtak.

A megbocsátás és az átalakulás gyakorlata. A fény összesűrítésének megtanulása minden világban és Isten tudásán alapuló kreatív valóságrendszerek fejlődésének aktiválása.
online élőben vetítjük ZOOOm-on, és kb.1 hét múlva fog felkerülni az online tantermünkbe, a Livebroadcastra - így akár Karácsony után is kényelmesen el lehet benne merülni