Tanfolyamok

Haladó Grabovoj tanfolyam: Lélek2019-06-22 09:00:00 - 15:00:00
Budapest, 1182 Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 20 000 Ft

Azonnali hatású gyakorlatok az egészégjavításban. Kifejezetten gyors módszerek- hisz a Lélek szintjéről végzett gyakorlatok pontosak, elsődleges forrásból valóak, abszolút teremtőiek.

Grigorij Grabovoj tudása aprólékosan bevezet mindenkit a Lélek mibenlétébe, megértésébe.S minél pontosabb az információ, s minél inkább kéesek vagyunk mindezt tudatosítani, annál hatékonyabbá válunk az önregenerációban.

Milyen analógiai rendszerben lássuk magunkat a leggyorsabb fejlődéshez? Szellemi Fejlődés= GyÓGYULÁS
"gyógyulás egy gyógyíthatatlan megbetegedésből. Világos, hogy az örök Lélek nincs kitéve a megbetegedéseknek."G.Grabovoj: Tanítás a Lélekről


könyv: Tanítás a Lélekről

elmélet-átbeszélés-gyakorlatok


fizetés: a helyszínen
jelentkezz itt: megtartjuk

Miért ajánljuk a 4 napot? (jún. 22,24, 25,26-a) Mert 4 napig, csak a teremtői, legfényesebb, isteni információ-áramlatban leszel. 4 INTENZÍV NAP- ÖNMAGAD MÉLYÉRE HATOLVA. Ismerd meg magad, kapj pontos információt önmagadról és világunkról, és teremts! Velünk- mert ez egy fantasztikus tudás, ez az, amivel mindenki előbb-utóbb találkozni fog. A szuperképességek bennünk vannak.

FIGYELEM: aki mind a 4 alkalomra jelentkezik, az 1 napon ingyen vehet részt. REGISZTRÁCIÓ kötelező! ? tudnunk kell a teremberendezéshez a létszámot.
Regisztrált tag vagyok, belépek:

E-mail cím:


Jelszó:
Még nem regisztráltam, ezért most regisztrálok:

Név:


E-mail címe:


Választott jelszó:


Jelszó ismétlése:


 Feliratkozás hírlevélre

Számomra érdekes témakörök:
 Arkagyij Petrov Tanítása
 Grigorij Grabovoj Tanítása

 Elfogadom a jogi nyilatkozatot

Mennyi 4+5?