Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

A szív

2023-10-06 17:00:00 - 21:00:00
online, ZOOM
Részvételi díj: 14 000 Ft

!!! Az élő közvetítésen azok tudnak részt venni, akik 10.06-án 10.00-ig befizetik a díjat. Az ezt követően utalók visszanézési lehetőséget kapnak.
ZOOM link 10.06. du. lesz kiküldve.


Natasa Feszik folytatja az emberi szervezet regenerációját - A SZÍV - mint a makro és mikrokozmosz találkozási helye - mentális technikákkal való normalizálás.
Jelentkezz itt, és küldjük a tanfolyam napján a ZOOM linket.

Amíg korábban az ember csak a helyét és a pulzálást hallotta, tudta a szívének, addig mára már a szív többdimenziós voltáról, és annak hihetetlen kapcsolatrendszeréről beszélünk a Földünket és a távoli Kozmoszt illetően.
Ezt a tudósok így hívjak: a szív szíve, a szív agya.
S a szív valójában a szó szoros értelmében megmagyarázhatatlan struktúrája van, amellyel érezni, gondolkozni tud, és a kvantumátmenetben megváltozik. Ezért kell tudnunk erről, mert azok a változások, amelyek a szívben történnek, könnyebben megértésre találnak így általunk, és segíthetünk neki eme transzformációban, mely az egész világmindenségre kihat.


Munkánk nem csak a webinárium résztvevőinek fog segíteni, hanem hozzájárul a Föld és az emberiség egészségének információs mezejéhez javításához is.


Itt tudod visszanézni az eseményt 3 hónapig: - ki lesz majd téve október közepén.

Natasa Feszik, az Életfa rendszer kimagasló oktatója. Magyarra fordítjuk.