Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
PRK-1U

Tudomásul vétel -PRK-1U


NYILATKOZAT

A PRK-1U-ra, amely a Tudat koncentrációjának fejlesztését szolgálja az örök életre- a szerződött felhasználó vagy a videókat, alkalmazásokat használó tudomásul veszi, hogy:

A PRK-1U készülék nem orvosi jellegű, és semmilyen módon nem korlátozza a jogát arra, hogy orvosi kezelés céljából engedéllyel rendelkező orvosokhoz, kórházakhoz és más közegészségügyi intézményekhez forduljon.
Az olvasó, felhasználó:
-Tisztában van azzal, hogy sem a licensz-átadó, sem a licensz-vevő nem garantál semmilyen eredményt a Grigori Grabovoi tanításáról szóló oktatási program szöveges, hang- és videóanyagainak használata során.
-Megerősíti és tudatában van, hogy sem a licenszvevő sem a licensz átadó nem garantál semmilyen eredményt a PRK-1U készülék használata során.

A PRK-1U tudati koncentrációt fejlesztő eszköz nem orvosi, nem gyógyító eszköz. Ezért ennek használatáért , alkalmazása miatt licenszszerződés megkötéséért az Örökkévalóság Kft és a Végtelen Forrás, azaz a honlap üzemeltetője, semmilyen felelősséget nem vállal. Nem garantál semmilyen eredményt, és senkit nem korlátoz az orvoshoz fordulásában.