Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
PRK-1U

PRK-1U technikák alap


ITT ÉRHETŐ EL AZ ONLINE KÖZVETÍTÉS A MŰKÖDŐ PRK_1U egészségügyi modulról

Az Új PRK-1U egészségügyi eszközt bárki, ingyen, 0-24-ben használhatja nemcsak a saját Tudatának a fejlesztésére, hanem a világban jelenleg zajló koronavírusos helyzet normalizálására. A PRK-1U: három üzemmódban működtethető, személyre szabott egészségügyi profilra hangolt, örök életre irányuló koncentráció-fejlesztő eszköz.Az eszköz 5 fő feladatra terjed ki.

1.PRK 1U öregedésmegállító és megfiatalító funkcióval
2.PRK 1U emberi HIV vírus elleni védelmet és normalizálási funkcióval, és AIDS-ből normalizálási funkcióval
3.PRK 1U rák elleni védelmet és normalizálást nyújtó funkcióval
4. PRK 1U az először Kínában észlelt 2019 nCoV koronavírussal való megfertőződés ellen védelmet nyújtó funkcióval, és az ezen koronavírus okozta betegségből való normalizálási funkcióval
5. PRK 1U az eseményeket realizáló, és a mindenki számára örökkévaló életet biztosító koncentrációt fejlesztő funkcióval


Hogyan gyakorolj?

Koncentrálj a kicsi lencsére, majd onnan, az óra mutatóval ellentétes irányba kezdd el továbbvinni a koncentráció tárgyát, a célt, a gondolatot. Többször körözz, vidd a fényt, továbbítsd, érezd át, ahogyan együtt dolgozol az eszközzel, mozgásba hozod a célt. Tudatodat koncentráld a célra. Közben hallgatsz bármilyen koncentrációt, de akár semmi mást nem kell bekapcsolnod, csak néhány percig, akár 10-20 percig figyeled a lencséket. Körzöl, majd néhány kör után egy tekintettel befogod az egész felületet, s látod a célt megvalósulni. Be is csukhatod néha a szemedet. Maradj együtt gondolatban az eszközzel.
Ha valaki még számsorral is dolgozik, egyesével minden egyes számjeggyel tegyen meg egy kört. Az órával ellentétesen. Fényes számjegyek, a fénysugár kapcsolódik az eszköz belső optikai rendszerével, majd onnan felerősödve, megtöltődve az örök élet matériájával szétszóródik. Az eszköz által kibocsátott erőmezőből kirezegnek a negatív információk.
Irányíts gondolataiddal, ÉREZD át az erőt, ami árad belőled, s felerősödve szétszóródik.
Napi gyakorlás: ahányszor csak tudod, naponta többször is, még ha csak néhány perce is
Kapcsolódj össze gondolatban a többi sok ezer/tízezer emberrel.
Haladóknak: kapcsolódj össze az örökkévalóság mezőjével Istennel. Ez az Ő valósága is.


Hogyan működik? Az emberi gondolat= gyenge fényjelzés. A normalizáló biojel az ember gondolkodása során keletkezik. S ezt kisugározzuk. Mindenki. A folyamat részletesen 2 szabadalmában van leírva.

1. szabadalom AZ INFORMÁCIÓ ÁTADÁS RENDSZERE
Az emberi gondolat, a jelzés azonnal átadódik a lencséknek és megjelenik a cselekvés felerősödése, azaz a 2.cselekvés gyakolatilag egybeesik az elsővel. A külső felszínen lencsék vannak elhelyezve- ez egy optikai rendszer, ez a fogadó. A figyelem koncentráció a lencsékre és egyidejűleg a tudatban a célirányítás megtartása lehetővé teszi elterjeszteni az irányítói gondolatot a lencsékre. A hullámszintézis elméletéből és a kvantummechanikai törvényekből következik az , hogy az átalakítás a gondolat sugárzásában egyidejűleg két kvantumállapottal rendelkezik. A dualitás elvének köszönhetően az emberi anyagi részre helyezett rezgés koherens formában nyilvánul meg, azaz érzetek keletkeznek.


2.A KATASZTRÓFÁK ELHÁRÍTÁSÁNAK MÓDSZERE ÉS ESZKÖZ EZEK MEGVALÓSULÁS ÉRDEKÉBEN
Az operátor, a küldő, a gondolkodó, biojelet küld szét, amelyben önmaga és mások megmentésének teremtését kapja vissza. Továbbá: a generált biojelek a normalizálást a feltételezett katasztrófák zónájában viszik végbe. Az emberi szervezetben a katasztrófák megakadályozása maga az egészség-helyreállítás. A saját tudatunkat használjuk a gondolkozás során keltett biojelekkel, amik az örök élet megteremtéséért dolgoznak.