Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
PRK-1U

PRK-1U technikák alap


Mi az a PRK-1U

Hogyan gyakorolj?

Koncentrálj a kicsi lencsére, majd onnan, az óra mutatóval ellentétes irányba kezdd el továbbvinni a koncentráció tárgyát, a célt, a gondolatot. Többször körözz, vidd a fényt, továbbítsd, érezd át, ahogyan együtt dolgozol az eszközzel, mozgásba hozod a célt. Tudatodat koncentráld a célra. Közben hallgatsz bármilyen koncentrációt, de akár semmi mást nem kell bekapcsolnod, csak néhány percig, akár 10-20 percig figyeled a lencséket. Körzöl, majd néhány kör után egy tekintettel befogod az egész felületet, s látod a célt megvalósulni. Be is csukhatod néha a szemedet. Maradj együtt gondolatban az eszközzel.
Ha valaki még számsorral is dolgozik, egyesével minden egyes számjeggyel tegyen meg egy kört. Az órával ellentétesen. Fényes számjegyek, a fénysugár kapcsolódik az eszköz belső optikai rendszerével, majd onnan felerősödve, megtöltődve az örök élet matériájával szétszóródik. Az eszköz által kibocsátott erőmezőből kirezegnek a negatív információk.

Irányíts gondolataiddal, ÉREZD át az erőt, ami árad belőled, s felerősödve szétszóródik.
Napi gyakorlás: ahányszor csak tudod, naponta többször is, még ha csak néhány perce is

Kapcsolódj össze gondolatban a többi sok ezer/tízezer emberrel.
Haladóknak: kapcsolódj össze az örökkévalóság mezőjével Istennel. Ez az Ő valósága is.


Hogyan működik? Az emberi gondolat= gyenge fényjelzés. A normalizáló biojel az ember gondolkodása során keletkezik. S ezt kisugározzuk. Mindenki. A folyamat részletesen 2 szabadalmában van leírva.

1. szabadalom AZ INFORMÁCIÓ ÁTADÁS RENDSZERE
Az emberi gondolat, a jelzés azonnal átadódik a lencséknek és megjelenik a cselekvés felerősödése, azaz a 2.cselekvés gyakolatilag egybeesik az elsővel. A külső felszínen lencsék vannak elhelyezve- ez egy optikai rendszer, ez a fogadó. A figyelem koncentráció a lencsékre és egyidejűleg a tudatban a célirányítás megtartása lehetővé teszi elterjeszteni az irányítói gondolatot a lencsékre. A hullámszintézis elméletéből és a kvantummechanikai törvényekből következik az , hogy az átalakítás a gondolat sugárzásában egyidejűleg két kvantumállapottal rendelkezik. A dualitás elvének köszönhetően az emberi anyagi részre helyezett rezgés koherens formában nyilvánul meg, azaz érzetek keletkeznek.


2.A KATASZTRÓFÁK ELHÁRÍTÁSÁNAK MÓDSZERE ÉS ESZKÖZ EZEK MEGVALÓSULÁS ÉRDEKÉBEN
Az operátor, a küldő, a gondolkodó, biojelet küld szét, amelyben önmaga és mások megmentésének teremtését kapja vissza. Továbbá: a generált biojelek a normalizálást a feltételezett katasztrófák zónájában viszik végbe. Az emberi szervezetben a katasztrófák megakadályozása maga az egészség-helyreállítás. A saját tudatunkat használjuk a gondolkozás során keltett biojelekkel, amik az örök élet megteremtéséért dolgoznak.


NYILATKOZAT: A PRK-1U-ra, amely a Tudat koncentrációjának fejlesztését szolgálja az örök életre- a szerződött felhasználó vagy a videókat, alkalmazásokat használó tudomásul veszi, hogy:

A PRK-1U készülék nem orvosi jellegű, és semmilyen módon nem korlátozza a jogot arra, hogy orvosi kezelés céljából engedéllyel rendelkező orvosokhoz, kórházakhoz és más közegészségügyi intézményekhez forduljon bárki is.
Az olvasó, felhasználó:
-Tisztában van azzal, hogy sem a licensz-átadó, sem a licensz-vevő nem garantál semmilyen eredményt a Grigori Grabovoi tanításáról szóló oktatási program szöveges, hang- és videóanyagainak használata során.
-Megerősíti és tudatában van, hogy sem a licenszvevő sem a licensz átadó nem garantál semmilyen eredményt a PRK-1U készülék használata során.