Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
PRK-1U

PRK-1U 2018-as módszerek 2


Grigorij Grabovoj Tanítása Istenről.
A PRK-1U örök élet koncentráció-fejlesztő eszköz impulzusokkal való alkalmazási módszere a Lélek anyagára a Szellem hatásán keresztül
10. február 2018.

Üdvözlöm Önöket!
Az előadásom témája Tanítás Istenről. A PRK-1U örök élet koncentráció-fejlesztő eszköz impulzusokkal való alkalmazási módszere a Lélek anyagára a Szellem hatásán keresztül. Ebben a módszerben meg kell vizsgálnunk, hogy a szellemi hatás milyenféleképpen fejeződik ki a Szellem bizonyos dinamikus területeiben. S amikor ezeket a szellemi hatásokat észlelitek, gyakran független információs formákban, amelyek szféra-alakzathoz közeliek, és ezek a szférák fehéres-ezüstös színekben ragyognak belülről.

Impulzusos cselekvést hajtatok végre a Lélek anyagára. Mindemellett az impulzusnak át kell haladnia a szellemi cselekvések területén, mintegy közöttük áthaladni, és lehetőség szerint nem megsértve, hanem a sebességnek mindig a legmagasabb szintűnek kell lennie. S nektek valójában a Tudatotokkal kell kitüntetni, megtalálni azt a pillanatot, amikor a cselekvéseitek és Lelketek anyaga között közvetlen kapcsolat jön létre. Mintha valójában a Lélekhez való hozzáfordulás lenne ez egy technológia szinten a Tudat cselekvése által és a pontos, erős kapcsolat a Lélekkel.

Gyakorlatilag egy nagyon fontos mechanizmust kaptok meg a világ szervezettségének megismeréséről és természetéről. Mert milyen impulzussal cselekedtek és mivel teszitek ezt?- ezek jelen módszerben nagyon fontos irányítói rendszerek.
Ehhez a PRK-1U koncentráció-fejlesztő 3 lencséjére kell összpontosítani . Az alsó lencsén az 5-ös számot kell nézni, mintegy észlelni. A következő- az órával ellentétes ? a 8-as számra kell összpontosítani. Majd a következő nagy lencsén az órával ellentétesen haladva a 9-esre. Ekkor egy bizonyos teret rögzítetek. Képzeljétek el, hogy ezeken a lencséken a szellemi matéria cselekvése található, és erőteljes tekintettel hajtsátok végre az irányítást a lencsék között az esemény realizációjáig.

Ekkor nézzétek, ahogyan a Tudatotokkal cselekedtek, amint a saját Lelketekre valósítjátok meg az irányítást. Láthatjátok, hogy ezen cselekedetek egyidejűsége valójában lehetővé teszi, hogy megtanuljunk, úgy cselekedni, ahogyan Isten teszi. Amikor arról beszélünk, hogy Ő az örök Lelkének státusza alapján önmagának bizonyos tudásokat küld, amit Lelkével fogad. Vagyis, nagyon gyorsan szétterjeszti ezeket a tudásokat.

Isten Lelke mindig érti ezeket a tudásokat, mivel Isten mindig abszolút pontos tudással rendelkezik, akkor, mi, megfigyelve ezen folyamatokat egyidejűleg még a PRK-1U eszközzel, megtanuljuk, hogyan kaphatjuk meg a pontos ismereteket bármely impulzusos természettel való helyes együttműködés során. Pl. a sejt reakciója a világban zajló valamilyen eseményre ? és rögtön az információ impulzusa a Lélek irányába hat. Rögtön minden kiegyenlítődik az abszolút normába, amely az örök életet biztosítja.

Ily módon lehet realizálni gyakorlatilag bármilyen irányítási rendszert, ahol a belehelyezett impulzusok a Lelkünkkel való közvetlen kapcsolat alapján lehetővé teszik, hogy mindig pontos, az örök életet biztosító cselekvéseket vigyünk végbe a végtelenségben.

Köszönöm a figyelmet. Ezzel befejezem a mai előadást. Harmonikus, örök életet kívánok.