Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
PRK-1U

Alapgyakorlatok


online elérhető
ITT ÉRHETŐ EL AZ ONLINE KÖZVETÍTÉS A MŰKÖDŐ PRK_1U egészségügyi modulról


Az 1-es gép a fiatalodásra (szervek regenerációjára!! is használható. Ha vkinek daganatos elváltozása van: 3-as gép, a koronavírus a 4. gép, s az 5. általános, esemény és helyzetek/betegségek normalizálására használható.

1. Az örök életre történő koncentráció fejlesztése a fiatalítás érdekében (1-es gép)

1.1 Koncentrálhatsz a magad megfiatalítására, azután pedig mások megfiatalítására. Ha azt gondolod, hogy fiatal vagy és nincs szükséged a megfiatalodásra, akkor ezt a koncentrációt tréningként kell elvégezned, azért, hogy a jövőben, amikor fiatalítani akarod magadat, már tudjad, hogy hogyan kell csinálnod.

Módszer: Ez alatt a koncentráció alatt el kell képzelned a kívánt életkort, és a koncentráció alatt addig gyakorolni, amíg valójában abban a korban érzékeled önmagadat.

1.2. Fiataloknak is el kell végezniük ezt a koncentrációt, mert a jövőben szükséges, hogy az ember bármikor meg tudja fiatalítani magát. Azaz tanulnunk kell már fiatalságunktól kezdve. Ebben a koncentrációban a gerincoszlopra kell fókuszálni. El kell képzelni a gerincoszlop közelében a 498 számjegyeket. Oly módon, hogy eme számoknak a ragyogásától fiatalodsz. Azaz a fény a számokból bemegy a gerincoszlopba, és a fiatalításnak a gerincoszlopon keresztül kell megtörténnie. Teljes mértékben.

1.3 A készülék által generált örök élet anyaga a lencsék közti térből érkezik. A lencsék közti térből jön. Az örök élet anyagát (ÖÉA) beviszed a gerincoszlop farkcsonti részébe, úgy, hogy ÖÉA felmenjen az agyba, és ezzel egyidejűleg az örök élet anyagának egy másik része- ez a kis lencsékből érkezik, - keresztülhalad a jobb és a bal szemen, érintkezzen a farokcsontból jövő anyaggal, hogy egy zárt kört hozzanak létre.

1.4 Az örök élet anyagát ki kell vonni a lencsék közül és közvetlenül az agyba bevinni. Onnan a csontvelőbe vinni (a végtagoknál). Majd a szervezet összes sejtjére ráengedni.

2. A második koncentráció az örök élet fejlesztésére szóló koncentráció BÁRMELY ESEMÉNYRE vonatkozóan

2.1 Először a tested anyagának egy meghatározott részére kell koncentrálni normalizálás céljából.
- Ezután végezhetsz egy ilyen koncentrációt másokért.
- Ezt követően koncentrálhatsz bármilyen eseményre. (5-ös gép)


2.2 Ebben a koncentrációban a tudatod egy elemét át kell vinned a végtelen jövőbe, és ebből a végtelen jövőből látnod kell az általad megtervezett eseményeket megvalósulva. Például, ha a múltat nézed, és a számodra szükséges események ott megvalósultak, ez ugyanolyan: a jövőből nézel a múltra, azaz a jelenre, a jövőből ez múlt. Vagy a jövő, ami távolabb van, azaz egy jövőbeli elem, ez a múlt egy másik következő jövőhöz képest. Ezek szerint az derül ki, hogy úgy kell nézni, mintha visszafele néznél. A végtelen jövőből kell visszatekinteni és látni, hogy a megtervezett eseményeid valóra váltak.


3. A következő az örök élet fejlesztésére szolgáló koncentráció az irányítói TISZTÁNLÁTÁS fejlesztése érdekében.
Először úgy kell használni az irányítói tisztánlátást, hogy most a jelen pillanatban látjuk azt a szobát, ahonnan éppen kijöttünk vagy ahol néhány órával ezelőtt tartózkodtunk.
Ezután alkalmazhatjuk az irányítói tisztánlátást bármilyen eseményre, lehetőség szerint azt az irányítási célt kitűzve, amit tényleg el akarunk érni.
Javaslatok
Az irányítói tisztánlátás alkalmazása során áttekintett eseményeknél egyidejűleg kijavíthatod az eseményt. Mivel az irányítói tisztánlátás különbözik az egyszerű tisztánlátástól olyan módon, hogy az irányítói tisztánlátás magában foglalja egyidejűleg az esemény megfigyelésével a korrekciót is, szükség szerint egészen az örök élet biztosítása érdekében.


4. A következő koncentráció az örök élet fejlesztése az IRÁNYÍTÓI ELŐREJELZÉS fejlesztése érdekében.
Amikor az irányítói előrejelzést alkalmazzuk, akkor a következő irányítási célt kell kitűzni: a szellem és a tudat fejlesztése a készülék segítségével annak érdekében, hogy a jövőben mindenre képesek legyünk ugyanerre a készülék nélkül is, amikor már csak a fejlett szellemmel és tudattal tesszük.

Módszer


Ebben a koncentrációban a végtelen jövődet, az örök jövőt kell nézned, és látni ezt az örök jövőt, például egy millió évet. Ennek a végtelen jövőnek bármely időpontjában lásd meg a pontos eseményedet. Te pontosan mit csinálsz ott. Ugyanabban az időben diagnosztizálnod kell a mostani sejtösszetételedet, azaz a test sejtjeit, a test funkcióit. Azt rögzítsd, hogy minden norma abban a végtelen jövőben is. A legjobb a normálisan működő állapotot azonnal megteremteni a jelen időben.