Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Tanítás az Emberről

2 000 Ft

2 szerzői előadást foglal magában a 68 oldalas kiskönyv: Olvasáskor ajánljuk a 2.-al kezdeni.

Tartalomjegyzék:
3.old. Az irányító valóság kiterjesztése, haladóknak

27.old. Tanítás az emberről - közérthető, kezdőknek mindenképpen

részletesen:

1. Az irányító valóság kiterjesztése a lehetséges ellenállás rendszerét leküzdő módszer és az
Egyetlen Isten Fizikai testének segítségével - ez egy összetettebb előadás, haladóknak

"Az embernek tehát a következőt kell tennie: tudatosan kell elvégeznie ennek a valóságnak a kiiktatását. Eredményképpen azt látjuk, hogy a leküzdés a negatív valóság és a világban rögzült információ nem-létezésének faktora,
nincs jelen sehol a világ információi között, ilyennek kell lennie ennek a nem-létezés faktornak.
Mindannyian rendelkezünk a tudásnak egy arany rétegével, amely minden embernek megadja az örök életre vonatkozó tudást. Amikor az ember megtanulja az információból kizárni a negatívumot úgy ahogy azt például az Egyetlen Isten Fizikai Teste teszi, akkor csak a fejlődéséhez szükséges teremtő szintet fogja kapni.
Sőt, a vírusszerű negatív információ felbukkanását is meg tudja gátolni az információs térben. Ilyen módon gyógyíthatóvá válnak a daganatos és más súlyos betegségek, amelyeket más módon gyógyítani nem lehet, mert esetleg társadalmi okokhoz vezethetőek vissza. Ismerünk genetikai hátterű megbetegedéseket. Ha nagyon erős a kollektív tudat hatása, az erős sejtszintű regenerálás mellett is azt kell elérni a gyors gyógyításhoz és gyógyuláshoz, hogy a
betegségre vonatkozó információ ne is létezzen."


2. Tanítás az Emberről:

"Kihangsúlyozom, hogy egyelőre egy olyan fejlettségi szinten lévő emberről beszélek, aki a belső erőforrásokat tekintve, kizárólag a saját belső erőforrásainak van tudatában. Ezekre az erőforrásokra hagyatkozva lép kapcsolatba más emberekkel, a gondolatai kivetülnek a tetteire, ugyanúgy, ahogy ez Isten esetében is történik.

Az ember képes szellemi szinten is észlelni a világot, azaz a külső rendszereket, ami arra utal, hogy Isten jelen van az emberben. Ez egy axiomatikus megkülönböztető jegye az ember státusú élőlénynek. Amikor az ember a világ elemeiről elmélkedik, a gondolataiból eredő kisugárzás optikai tartománya kiterjed a célelemig, majd visszaverődik a fizikai testére.


Az ember Lelke, mint az Egy Isten Lelkének részecskéje, létének minden pillanatában keresi a kapcsolatot más emberek Lelkével. A Lélek az elveszett egység után sóvárog. Éppen ezért van szükség a tanításra, hogy mindenki felzárkózhasson ez előrehaladottakhoz.

A mindennapi életünkben felmerült problémák megoldása során is átfogóan kell megközelítenünk az irányítást, olyan célokat határozva meg, mint például a test öngyógyító folyamatainak beindítása, betegségek megszüntetése vagy örök fejlődés biztosítása az ember testi épségét, életét fenyegető balesetek kizárásával. Ily módon a problémát gyökerében számolhatjuk fel.


A mások érdekében végzett cselekedetek során az embert egy olyan fényövezet veszi körül, amelyben közvetlen kapcsolatba kerül Istennel. Ez a fényövezet a jövő eseményeit is megvilágítja számára."

Garantáltan emeli rezgésszintedet mindkét előadás.

Tele van sok-sok mini gyakorlattal!