Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Tanítás a Szeretetről

2 000 Ft
Nem rendelhető. A Szeretet c. könyv tartalmazza ezt az anyagot is.

2 szerzői előadás a Szeretetről. A szeretet, mint irányítás. A szeretet, mint információs struktúra.

Így még senki sem írt a szeretetről. Nagyszerű, páratlan mű. Sok-sok technikával, amit a gyakorlásokon többször alkalmazunk.

"Most arra gondoltam, hogy hogyan vannak elrendezve a belső szervek. Ily módon diagnosztizálhatunk egy embert. Tehát az aktív szeretet, amelyet a gondolkodás folyamata és módja előtt a struktúrára küldtök el, az ember belső szerveit képezi. De hát a szeretet által, az isteni szeretet által teremtett belső szervek is folyamatosan aktívak. "

Azért kapunk tudást, mert egyáltalán foglalkozunk ezzel a kérdéssel.


Ha az adott rendszeren belül a szeretetről, mint az általános szeretetről szóló gondolatot továbbfejlesszük, akkor láthatjuk azt is, hogy az ember célja az, hogy a szeretet általános létezése az a saját privát szintjévé váljon. Pl, azt szeretnénk, hogy a személyes szeretetünk érvényesüljön, mert konkrét embert szeretünk vagy szeretünk egy valamivel való foglalkozást, most a szeretetről szélesebb értelemben beszélek. Olyan szeretetről tanítok, ami az ember egyik tevékenységi módja.Mert van olyan szint, hogy az ember úgy véli, hogy Isten egy bizonyos útra és bizonyos időre adta azt neki, és elkezdi az időt saját magán spórolni . A Szeretetben ez az idő gyakran csak egy pillanat és örökkévaló is, vagyis a Szeretet
egy impulzusa végtelen időt ad a regeneráláshoz, vagyis úgy érzékelhető, mint a végtelen. Nektek elegendő, hogy Szeretettel viszonyuljatok valamelyik sejt-rendszeretekhez, és a szervezet ezt végtelen impulzusként fogja fel."


"A szeretete úgy tekinthetjük, mint egy átható érzést, amely az ember felől indul, amely mindenhova
behatol, és közben annak mintha nem lenne elsődlegesnek tekinthető forrása."