Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Képzési rendszerem az életre

2 000 Ft

"A nevelési rendszerem arra épül, hogy tudást adjunk át még az újszülött megszületése előtt. Ezért a nevelési rendszerem a koncentrációra épül és arra, hogy a tudás még az ember megszületése előtt átadásra kerüljön.
ezeket bárkivel végig lehet csinálni az élete bármely szakaszában, csak gondolatban vissza kell menni a születésének ezen napjaihoz

A nyolcadik hónapban a gyermeknek el kell magyarázni, hogy a Világban történő minden esemény őt is érinti. A végbemenő eseményekre igyekezni kell olyan módon tekinteni, hogy harmonizáljuk azokat, hogy ezek az események mindenki számára pozitívak legyenek.

amikor a gyermek nézi a felhőt, a levegőt, a horizontot - ez lehet nézés, de ez átmehet gondolkodásba.


Már ebben a korban lehet neki mondani, hogy helyre tudja állítani magát és másokat, s azt a képességet másokban is ki tudja fejleszteni


Teljes tisztasággal kell reagálnia arra, hogy a gondolat megváltoztatja a valóságot. Határozottan meg kell győződnie erről.


Húszéves korában az embernek igyekeznie kell tudatosítani a valóságot olyan formán, hogy a valóság mindig irányítható.

Ezért itt a képzés alatt azt értjük, mikor a Lélek fel tudja építeni maga körül a szükséges események sorát. Ezek az események ugyanakkor magának a Léleknek az állapotára irányulnak.
Ezért, amikor én nevelésről beszélek, arra gondolok, hogy ennek a nevelésnek létre kell hoznia egy olyan tervszerű szintjét a kedvező irányú fejlődésnek, szisztematikus szintjét az optimális fejlődésnek, amikor harmóniában vagy az örökké fejlődő Világgal. Érted a Világ összefüggéseit és igyekszel ugyanolyan összhangban fejleszteni a Világot a mindenkire kiterjedő boldogság és teremtés irányában."

42 oldal