Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Isten örök ideje

5 500 Ft
Rendelhető.

Érthetően magyarázva a legmélyebb összefüggéseket.
Elmélet és vezetett meditációk leírása


Tartalom:
Az idő struktúrája
A szervek
Események irányítása

Női és férfi princípiumok

"Továbbá egy fénysugár vetül a Földre. A Föld kilenc, egymástól elkülönülő, azonos nagyságrendű szektorból áll. Ha alaposabban megvizsgáljuk a fent említett struktúrát, láthatjuk, hogy a zónákra osztott terek virágszirom alakzatban veszik körül a központot, azaz az archiválási pontot. Mondhatjuk azt is, hogy mi most éppen egy ilyen szegmensben folytatjuk munkánkat, amely a Lélek megnyilvánulásainak egyik formáját képezi. A szomszédban pedig vannak olyan szegmensek, ahol az ember élettartama - a védikus leírások szerint - meghaladhatja akár a tízezer évet is, mi több, az emberek nem öregednek, nem betegednek meg, csupán tudatosan átmennek az élet egy másik észlelési szintjére. Most azonban a Föld valamennyi szektora komoly változások előtt áll.

"Amikor az ember ezt megérti, nagyobb cselekvési teret ad a Tudatának, hiszen érti, hogy a Tudat irányítói szerepet tölt be, a Szellem pedig mindent elvégez. Ha például a Tudat azt szeretné, hogy megmozdítsuk a kezünket, a Szellem megmozdítja azt. A Szellem mozgat mindent: a gondolatainkat, a sejtjeinket, mindent, ami a világban létezik, minden ideológiát, minden észlelési folyamatot,?

"például, fogat hozunk létre, felmerül a kérdés: minek nekünk az a fog? Mit teszünk, és mi a cselekvésünk alapja, amiből a kívánságunk és szándékunk fakad? Vajon csak saját, önnön érdekből tesszük, hogy egészséges fogunk legyen? Vagy irányítani szeretnénk a testünket, hogy örök testet hozzunk létre, amiben Isten megnyilvánulhat?!?

"Az emberek nagyon sok olyat teremtenek, amit később nem szívlelnek, és nem akarják, hogy életük része legyen. Pedig éppen ez az, amit a világuknak, jövőjüknek, életüknek akartak. Aztán eljön a pillanat, amikor már nem akarnak mindebben élni. Annyi kellemetlenség gyülemlett fel, hogy azt mondják: nem akarok ebben többé benne lenni. Ezután eltávolodnak attól a tértől, amelyet létrehoztak maguknak. A következő élet során majd egy újabb lehetőségük nyílik harmóniát teremteni.?

Amikor az ember teremt, a sejtekkel, Istennel és világgal együtt összpontosít, együtt hozza létre a fogszövetet, vagy bármilyen más szövetet. Amikor megértjük, hogy onnan, a távolból, teljesen szabadon áramlik felénk a határtalan energia és erő folyam, üljünk le, legalább öt percre, és adjuk át magunkat ennek az áramlatnak, töltődjünk fel belőle. Összpontosítsunk arra, hogy a szövet megteremtésének folyamata zajlik, létrejön a fizikai test, vagy a fog, megtörténik az egész fizikai test újjászületése.
Például felidézhetünk olyan embereket, akik sikereket értek el a regenerálásban, nézzük meg a Tudatunkkal a fogaikat. Kinőttek a fogaik, így élő szövetet láthatunk. A saját szövetünk, amit létrehozunk, képes kommunikálni. Ahogy egy ember a másikkal kommunikál, úgy képes a sejt a sejttel, bármilyen térben, bármilyen távolságban egymástól kommunikálni. Koncentráljunk most erre.

Általában a nő azokat a tulajdonságokat keresi a férfiban, amelyekkel maga is rendelkezik, a férfi pedig azt keresi a nőben, ami önmagában is benne van. És mindnyájunk másik fele azt jelenti, hogy az ember keresi saját belső tulajdonságainak külső megnyilvánulásait.

Az ember számtalan feszültsége abból ered, hogy azt hiszi, hogy valamire nem jut ideje. Nem marad idő magánéletre, nem jut idő szellemi fejlődésre, nincs idő, egy könyv elolvasására.

Azért mert közönyben megszültek és nem a boldogságban teremtettek. Sokan véletlenül fogantak, amikor az emberek hazamentek a munkából, a testek fáradtak voltak és aludni szerettek volna, de a szvadhisztana energiája nyugtalanította őket. Ez az energia nyugtalanít, ha nagyon felhalmozódik az emberben.

Az embert nyugtalanítja az alsó központban felgyülemlett energia. És azonnal felmerül a kérdés - miért is akarja megkeresni másik felét? Ha látjuk, hogy a gyermekben valami kezd negatívan, destruktívan megjelenni, nézzünk magunkba és dolgozzuk fel, mert a gyermek csak súgott nekünk. Ha látjuk, de nem figyelünk oda, az egész pedig fejlődni kezd."