Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Honnan ered a rák?

3 000 Ft
Nemcsak daganatos betegeknek! Megtudhatjuk pl.

-az egyén és a társadalom összefüggéshalmazát és ezek kivetülését saját egészségünkre
- a betegségek információs hátterét
- a szervek és a tudat összefüggését
- gyakorlatokat, melyek nagyszerű tréninget jelentenek még kezdőknek is


Brosúránkból az olvasó megtudhatja, a rákot csak úgy győzhetjük le, ha megértjük, hogy e rettenetes betegség információs alapon keletkezik: közösségi és egyéni létünk rendellenességei, eltorzult emberi tudatunk idézi elő. Ezért leghatékonyabbak a rák elleni harcban a bioinformációs technológiák. Az irányított tisztánlátás módszerével felismerhetjük és eltávolíthatjuk szervezetünkből a betegség forrását a negatív információt.

A rákos sejt elképzelése a szabadságról és a halhatatlanságról: hibás . A látszólag száz százalékosan sikeres folyamatban rejlő hiba túl későn válik nyilvánvalóvá, amikor már kételyt kizárva bebizonyosul: a többi sejt tápanyagként való felhasználása egyúttal önmaga végét is jelenti.


Még egyszer elismétlem: a tér - élő anyag. Az ember létének közege. Pszichofizikai jellegű, és reagál a neurolingvisztikai kódolásra - úgy egyéni szinten, mint a kollektív tudaton át.

Pontosan ez a helyzet. Az emberek teremtik a rossz kapcsolatokat. A szervezetben pedig egy egész üzem tükrözi vissza a külső társadalmi folyamatokat. Ez itt a lényeg. Az ember - világalkotó tényező. Egyáltalán: a tér, az idő, a világegyetem - minden az emberi tényezőn alapszik. "


76.old A5 fűzött