Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Fogregenerálás az Életfa tanítása alapján

3 500 Ft
Jelenleg nem rendelhető.
"Az ÉLETFA tanítása szerint a fogakat úgy regenerálhatjuk, hogy tudatunk impulzusával meghatározott kromoszóma-részleteket aktiválunk: azokat, melyek tartalmazzák a helyreállítani kívánt fog tervét, valamint a szükséges lépések technológiáját."A.Petrov
Olvashatunk a fogfejlődésről, a fogak kialakulásáról, majd szemelvények, tanúbizonyságok következnek megtörtént esetekből. Természetesen gyakorlatok is vannak a könyvben.

A könyv szerves részét képezi a fogregenerálás az Életfa tanítása alapján: a mentális program beindításának asszociatív módszere.
Ezenkívül Grigorij Grabovoj fogregenerálási tréningjét is megtudhatja a kedves olvasó.

A fogak növesztése, a szuvas fogak helyreállítása komoly feladat az emberi tudat előtt. Tudás, ismeret és gyakorlás szükséges.

"Hogyan kell végezni?
Az új technológia elsajátítása mindenkitől fizikai, mentális és szellemi erőfeszítést igényel. Fel kell adnunk ábrándos álmainkat, hogy valami jótét varázsló bácsika megoldja helyettünk a kérdéseket és feladatokat.
A gondolat szót szül, a szónak pedig a gondolati impulzus felel meg, vagyis a cselekedet.
Módosítanunk kell tehát céljainkat: a lélektelen fejlődés veszélyes ajándékai helyett a teremtés és a harmónia törvényeire kell összpontosítani figyelmünket, belső világunkban és egyetemes közösségi törekvéseinkben egyaránt.

"Sok éve alkalmazunk már mentális technológiákat, emberek ezreit sikerült velük meggyógyítani. E módszerek éppen a tanulás kezdeti szakaszában a legfontosabbak: ezek segítségével alkalmazkodik érzékelésünk a valóság új szintjeihez, amikor már közvetlenül irányítjuk a sejtes folyamatokat, vagyis a virtuális valóság adaptációs szerkezetei nélkül.

Fogadják szívesen, használják egészséggel ezen technológiákat. Hitük erejétől függ, mennyire veszik hasznát. Meg kell ismernünk a fényt, a szellemi gyógyítás fényét ? maga a testi gyógyulás az. Ez vezet el a megmentéshez.
Egészségünk normalizálásának technológiái a kollektív tudat sablonjain alapulnak, továbbá azon új ismereteken, melyek segítségével új, pozitív, dinamikus fejlődési pályára állíthatjuk a személyi evolúció megrekedt folyamatait. " A.Petrov

92 oldal