Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

Fiatalítás

2 000 Ft

Többfajta megközelítésmód.

"Ebben az esetben két konkrét területet kell kiemelni, amikor az embernek fiatalításra van szüksége, ha például olyan cselekvésről van szó, amely feltehetően az egészsége szempontjából célszerű vagy amikor szubjektív okok miatt személyesen dönt a fiatalítás mellett. Ezért a téma két részre oszlik: az egyik eset, amikor az ember egészségének helyreállításához szükséges a fiatalítás, a másik pedig személyes kívánságon alapul.

Ha a szervezetet kivezetjük arra a szintre, ahol visszaemlékszik természetes, egészséges állapotára, ahol nem volt betegség.
*******
Ezért mi egyszerűen azt mondjuk, hogy az adaptáció/alkalmazkodás megemelkedett állapotát nevezzük fiatalításnak.
***
Isten számára tehát az információ minden eleme egyenértékű, így az Ő számára ez elsődleges megjelenési forma. Ez az a pont, ahol Istent meg kell értenünk. Ez az, amit Ő ezen a szinten adni akart nekünk, amikor a fejlődés következő szintjét adta, például az öregedést illetően, amely a Kollektív Tudatban valójában létezik. És akkor kiderül, hogy ha az elsődleges formát nézzük, és meg akarjuk érteni: miért haladunk a Kollektív Tudat közös szakasza felé, miért van erre egyáltalán szükségünk? Nos, lehetséges örökké fiatalnak vagy egy bizonyos korúnak lenni. Miért haladunk ugyanazon az úton, mint mindenki más?
Csak azért például, hogy ne különbözzünk a többiektől? Tehát mire van szükségünk, amikor az öregedés jelei mutatkoznak, mit akarunk egyáltalán ezen a világon? Ezt mindig az ember személyesen dönti el. "