Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

A szervezet helyreállítása számokra való koncentrálással

4 500 Ft
Mert minden a világban fényből áll. Az ember gondolati, szellemi impulzussal képes hatást gyakorolni mindenre. Az irányítás felerősítésében támaszul szolgálhat a kollektív tudatban már berögzült ?anyag hullámrészecske kettősségként?
ismert törvényszerűség, amely szerint bármely anyag mutat mind hullám, mind részecsketulajdonságokat. Számsorokra való összpontosítással olyan fényhullámokat hozunk létre, amelyek rezgése megfelel az emberi anyag normájának a frekvenciájának, és ez által elősegíti szervezetünk kiegyensúlyozott, szabályos működését.


A számsorok elősegíthetik az emberi szervezet egészségének helyreállítását. Hét-, nyolc- és kilenc számjegyű számsorok bemutatása. A könyvben laboreredmények normalizáló számsorai is megtalálhatóak. Kritikus állapotok, daganatok, vérkeringési, reumatikus betegségek, légzőszervi, nőgyógyászati, vese, vérrendszeri, endokrin, fertőző, gyermek, szülészeti, idegrendszeri, pszichés, bőr, szexuális, sebészeti, orr, fül, gége, szem, fog, szájüreg betegségek

A koncentrációs rendszer a számokra való koncentrálás segítségével, a konkrét diagnózisnak megfelelően lehetővé teszi az emberi szervezet egészségének helyreállítását megelőzéssel, továbbá a különböző diagnózisok között fennálló helyreállító összefüggések feltárását. A koncentrálás ideje alatt meg kell értenie, hogy milyen szellemi jelentést közvetít a betegségtől való helyreállítás és hogyan terjessze ki az ismereteket a lehetséges globális katasztrófától való megmentés rendszerére, úgy, hogy az amennyire csak lehet, gyorsítsa az eredmény elérését.?

A könyvben a számsorokkal való munka menete, a gyakorlás nincs benne, ezt a gyakorlásokon, tanfolyamokon lehet elsajátítani.