Könyvek

A szervezet helyreállítása számokra való koncentrálással


4 500 Ft

Rendelhető keménykötésben.

A számsorok elősegíthetik az emberi szervezet egészségének helyreállítását. Hét-, nyolc- és kilenc számjegyű számsorok bemutatása. A könyvben laboreredmények normalizáló számsorai is megtalálhatóak. Kritikus állapotok, daganatok, vérkeringési, reumatikus betegségek, légzőszervi, nőgyógyászati, vese, vérrendszeri, endokrin, fertőző, gyermek, szülészeti, idegrendszeri, pszichés, bőr, szexuális, sebészeti, orr, fül, gége, szem, fog, szájüreg betegségek

?A koncentrációs rendszer a számokra való koncentrálás segítségével, a konkrét diagnózisnak megfelelően lehetővé teszi az emberi szervezet gyógyítását vagy a szervezet egészségének helyreállítását megelőzéssel, továbbá a különböző diagnózisok között fennálló helyreállító összefüggések feltárását. A koncentrálás ideje alatt meg kell értenie, hogy milyen szellemi jelentést közvetít a betegségtől való helyreállítás és hogyan terjessze ki az ismereteket a lehetséges globális katasztrófától való megmentés rendszerére, úgy, hogy az amennyire csak lehet, gyorsítsa az eredmény elérését.?

A könyvben a számsorokkal való munka menete, a gyakorlás nincs benne, ezt a gyakorlásokon, tanfolyamokon lehet elsajátítani.