Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

A pszichológiai normalizálás számsorai

9 000 Ft
Hamarosan ismét megjeleni- limitált darabszámban. a 2 eredeti orosz kötet egyben.

Egy nagyszerű számsoros könyv!
A mű pszichológiai kifejezésekkel és fogalmakkal kapcsolatos számsorokat tartalmaz. Leírja az események harmonizálásának, tökéletesítésének módszereit az örök fejlődés folyamatában e számsorok segítségével.
Ha egy adott kifejezés a normától való eltérést jelenti, akkor az e kifejezéshez tartozó számsor alkalmazásával helyreállítható a tökéletes norma állapot, azaz az állapot, mely az általános értelemben vett teremtő irányú örök fejlődés alapja.
Ha a kifejezés egy folyamat leírása, akkor a számsorok az örök fejlődés elősegítésére használhatók. A számsor segítségével az adott folyamat az örök fejlődés szolgálatába állítható.

Számsorok pl: akarat, szeretet, remény, autizmus, tanulási nehézség, gyerekkor, csecsemőkor, lustaság, norma, szexualitás

Terjedelem: 584 oldal (2 kötet egyben)

Részletek a bevezetőből:
"A szám felfogható gondolatként is. Ilyen értelmezésben a számsor kiegyenlíti az ön érzékelésében azt a cselekvési időtartamot, mely bármely információ-halmaz valóságának érzékeléséhez szükséges. Ha eleget gyakorolja a gondolat számmá alakításának e módját, képessé válik arra is, hogy az eseményeket az örök fejlődés szerint értelmezhetővé formálja. Figyelem-összpontosítással megállapíthatja, mely események számokká zsugoríthatók. Közben vegye észre, hogy az emberi alak nem zsugorítható számmá. Az ember nem írható le számmal.
Ha érzékelését ily módon fejleszti, eljuthat arra a gondolatra, hogy az ember kívül áll minden olyan valóságon, melynek tulajdonságai végesek - tehát az ember örök. Gondolatmenetének e pontján határozottan maga elé kell képzelni a 888-as számot, majd a 898-ast, azt követően az 1-est, utána a 2-est. A 3-as szám elérésekor érti meg, hogy létezik az információknak egy olyan területe, melynek segítségével, a számok használatával, a valóság örökké tehető. Az öröklét e valósága az embertől ered, és fordítva, a külső környezet örökkévalósága elősegíti, hogy az ember felismerje önnön örökkévalóságát.
Az ilyen értelmezés elősegíti annak tudatosítását, hogy miközben a számokra koncentrálva helyreállítja az embert, akaraterejével az ember a Világot az örök fejlődés irányában változtatja meg. Eközben feltárja önnön eredeti, örök lényegét, mely képes az örök test megteremtésére. Így a szám alkalmazásával szerzett ismeretek elvezetik önt az örökkévalóságát jelentő szellemi állapothoz. A továbbiakban az ilyen szellemi állapot más, ehhez hasonló állapottá fejleszthető, immár olyan esetekben is, amikor nem használja a számot.
A logikában a végtelen jelét a rengeteg számtól s azok kombinációitól elkülönülve érzékeljük. A jel alak, melyet a normalizálás pszichológiájában számokkal fejezünk ki, segít abban, hogy a jövő különböző eseményei közt felismerjük azokat, melyek egyértelműen az örökkévaló élet irányába mutatnak. A pszichológiai harmonizálás során az irányító előrejelzés szakasza egybe kell, hogy essen a jövőben megvalósuló olyan események információjával, melyek minden eleme örökkévaló.
Az örök fejlődés módszereiben a gondolatok alakjai nagyon gyorsan, akár egy pillanat alatt megváltozhatnak."