Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Könyvek

A Hyperborea terv I-II

6 000 Ft

452 oldal, keménykötés

Idézetek:

"A védikus kereszténység volt az ősi, eredeti kereszténység a Földön; s most visszatér világunkba."

Mi is a Hyperborea terv? Átmenet az Örökkévaló Életbe a közösség szellemi-műveltségi fejlődése révén. Nem tudományos-technikai fejlődést jelent, hanem az élet szerkezetében rejlő erkölcsi erőt, lehetőséget.


A Hyperborea terv volt a Föld első civilizációs terve amely a Képére és hasonlatosságára elvet követi. Elsődleges célja pedig az volt, hogy elterjessze és megszilárdítsa a Krisztusi tudatot. S ez vezet minket az öt dimenziós érzékeléshez.

"Mi az az éter? Semleges szubsztancia, mely elválasztja egymástól a valóság fény előtti és fény feletti állapotait. Vagyis végtelen jellemzőkkel bíró, hirtelen, villámgyors fény, az eredendő fény. Azonnali, villámgyors jellemzőkkel a
Világmindenségben csak Isten rendelkezik. Éppen ezért a világban minden fényből áll, és minden: fény. Mert ez a Világmindenség elsődleges szubsztanciája, az Isteni anyag szubsztanciája, a Világmindenség összes objektuma belső anyagának szubsztanciája Isten testének szubsztanciája. Bennünk van és rajtunk kívül van: Ő minden.

Az emberi Lélek: maga Isten elsődleges fényének és energiájának tere."

Mert genetikailag és származási vonalunk tekintetében is Isten gyermekei vagyunk, akiket a hüllőlény civilizációk rabságukba akartak hajtani. Rajtunk keresztül akartak lecsípni maguknak egy darabot az Isteni génkészletből. Ezért igyekeztek olyan buzgón kereszteződni az emberekkel. De ezt most megszüntetjük.

A hyperboreaiakat a bölcsesség és a fény gyermekeinek nevezte, mert sikerült úrrá lenniük önmagukban a fejlődés sötét oldalán.


A Föld első természeti embereinél nem fordultak elő mutációk, ezért éltek ezer évig vagy akár tovább is. Szigorúan az eredeti minta alapján fejlődtek, a folyamatot a szellemek vigyázták.


"Fizikai testünk az éteri közegből kivált, anyaggal teli fantomminta hologram képe."