Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Valójában miről van szó


Valójában ez az egész plandémia egy belső transzformáció, ez maga a belső alkímia.
A bennünk lévő arany megtalálását, a Krisztus tudatra ébredését jelenti.
Korona -vírus, fejtető, egység a Mindenséggel, megnyitom magam a bennem élő Istennek, kitárom az eredendő Fényt; és valójában kozmikus szinten ebben a fotonövben haladva éppen ez történik.

Aki elviseli a fény magasabb rezgéseit, annak nem árthat semmi, és felsőbb dimenziókba juthat át. De közben is mindenki kapja a maga vállalásait, s ezek akár gyorsabban is elérhetik. S talán már mindenkinek világos, hogy az átmeneti 2024-2036-ig tartó időszak ennek a krisztusi tudatnak az elterjedéséről, az emberek erkölcsi-szellemi felemelkedéséről fog szólni.

S ez valójában a szeretet frekvenciájára való hangolás. Ez hozza magával azokat a társadalmi- gazdasági-pénzügyi-erkölcsi-tudományos változásokat, amelyet sokan káosznak ítélnek, míg mások nyugalommal szemlélik, felülről néznek rá, s elmondhatják: na végre, haladunk már, ez az igazi evolúció.

S aki végre kiszakad a megszokott életritmusából, melyet leginkább az anyag vezérelt, s elkezd önvalójával, belső tartalmával foglalkozni, már nem fog olyat cselekedni, ami másoknak árthat. A jóság és a szeretet áramlatának hullámai átkalibrálják a mezőt, s még azt is elindíthatja az úton, aki eddig nem hitt és szkeptikusan nézett mindent.