Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

VÁLTOZÁSOK - AZ ÁTMENET IDŐSZAKA



A BOLYGÓ EGYIK MÁTRIX RENDSZERBŐL A MÁSIKBA HALAD ÁT, egyik energiaszintről a másikra kerül. A világ folyamatosan változik, és soha nem áll meg. Ugyanígy az embernek is élnie kell, és lépést kell tartania a változó világ harmóniájával. Ha az ember lemarad, az emberre nézve különböző következményekkel járhat, és az embernek bármely esetben is, de emelnie kell rezgéseit, hogy harmonikus életet élhessen a Világ új változásainak áramlásában.
A változás folyamata most oly intenzív, a világ nagyon gyorsan változik, és sokan még nem is érzik az átmeneti időszak változásait, mert a régi észlelésük szerint próbálnak gondolkodni és érezni.

Ám az új energiák erőt próbálóak, az ember társas lény, kapcsolódnia kell másokhoz, hogy kibírja, átvészelje ezt az időszakot, ami egyáltalán nem hosszútávú. Már sokan vannak, akik irányba álltak, önmeghatározásuk kezd egyre stabilabbá válni. A világban növekszik a valóság szellemi érzékelése. Egyébként a Tudat magasabb szintjeiről ez már látható is.

A Világ sok millió Tudata nyílik meg az új valóságra. Ez egy nagyon komoly eredmény, mert az Atya tulajdonképpen az egytől a milliókhoz beszél. Vagyis, ha elérjük a milliós nagyságrendet, akkor ez a folyamat már visszafordíthatatlan. Most már tényleg több millió ilyen Tudatról van szó. Tehát a folyamat beindult, méghozzá nagyon határozottan és dinamikusan.

Megjelennek azok, akik megértésükkel stabilizálják a helyzetet, a szellemi fénnyel kiegyenlítik a dolgokat, elkezdik kiárasztani eme fényt. 1 ember megértésével, áthaladásával még 7-et visz magával, mert az ő egyéni tere, mint a koll.tudat sejtecskéje kihat még a 7 másik övre (mag + 7 burok, 7 szín, aura, stb) 1 ember fénykiárasztásával nő az az erő, amivel a fényt tudja stabilizálni.

A koll. tudatban 1 ember fénye kapcsolódik egy másik ember hasonló fényéhez, ezzel töltik a teret, sűrítik, és a családi, munkahelyi, mikro koll.tudatok terei is telítődnek szellemi fénnyel. Ez a kisebb koll.tér már teremtői rezgésekkel lesz tele. Ez kiterjed, bolygószinten összeérnek eme kis körök.

Mi a sötét oldal feladata? alacsony rezgésszinten tartani az embereket, tudatlanságban tartani. Nem megismertetve, nem felfedve előttük létezésük valós okait. Ezért olyan helyzeteket generálnak, ami stresszes, kaotikus, félelemkeltő ? azaz rezgésszint csökkentő. A finomszintű világban az anyag nem számít, csakis az energia. A kreált helyzetek negatív energiái és egyben alacsony rezgésszintjeiből táplálkozik ez az oldal. Ne tápláljuk tovább! Elég volt!
ÁM! Mi van, ha az ember, elkezd alkotni, elkezdi a jót kiárasztani? Az isteni minőségeket megnyilvánítani? Megtelítődik fénnyel.

Arkagyij Petrov elmagyarázza: amint az ember elkezdi a fény , azaz Isten, azaz a Lelke útját járni, elindul egy nyomás. A sötét oldal észreveszi, hisz épp csak elkezdett nőni, megvilágosodni, hát uccu neki, nyomást rá!
Megoldás: Még gyorsabban kell a fényt generálni! A jóság, a jót teremtés áll legközelebb az Isteni kezdethez.