Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Új rácsminta a Földön-V.Miranova akadémikus 2021.aug. előadása


1987 óta a Galaktikus Föderáció a Föld kollektív tudatának új rácshálózatának a kiépítésén dolgozik. Ez egy nagyon jelentős cselekedet. S idén augusztustól érezhető az új rácshálózat. A régi rács kemény hatszög, méhkaptár struktúra. Ez már nincs, helyette az élet virága struktúra . Ahhoz, hogy ez az új struktúra működhessen, mint egy új áramvezető, ahhoz a fizikai testnek meg kell változnia. 1950-es évek óta az emberi fiziológia elkezdett megváltozni. A DNS is, napjainkban. A félelem- a stressz- a biokémiai folyamatokra hat. A tudatosság fiziológiája szintén kihat a biokémiai folyamatokra, mégpedig másképpen, a neurológiai elektromos hálózatainkra. Orvosok és tudósok állnak értetlenül az új biokémiai folyamatok előtt. Az új elektromos vezeték elkezdett dolgozni. Megírtam a Biokémia trilógiát, Molekuláris logika a jövőben.

Földünket mentális felhők veszik körül, melyek javarészt a régi rácsminta gondolatait tartalmazzák. A régi időkből valókat. Nem is oly rég, augusztusban történt valami. Speciális szúrás történt, hogy az új energiák kezdjék átszúrni ezt a felhőt, s egy portált hoztak létre, melyet ti, a saját meditációtokban el tudtok érni, rá tudtok hangolódni, és új információkat kaphattok. Nagyon aktív, új energiák ezek. A fizikai test egy erőteljes folyamatba lép, az emberi értelem kezd megjelenni a sejttudat szintjén. S azok, akik eddig semmit nem tettek, semmivel nem foglalkoztak eddig, azok nak is alapszinten, a sejtjeik szintjén elindul a tudatossági folyamat. Eddig ez aludt, de most aktiválódik. Bekapcsolták ezt az új áramvezetőt, és az elindult. Az alapvető szintje ennek a regeneráció a sejtszinten. Amolyan igaz regeneráció, nem olyan, mint régen. Amikor egy szerv helyrejön, akkor az igazi, isteni mátrix helyreáll.

Különböző tanítások és hitrendszerek vannak, de ez a rács elkezdett működik. És ti ebben benne vagytok, tanúsítjátok. Igen, a valóság mindig felülről teremtődik, de csakis az emberek által.

Pandémia kezd eltávolodni. S ennek oka: a TUDATOSSÁG NÖVEKEDÉSE- minél több ember kapcsolódik be- és nem a meditáció a lényeg, hanem az ALKOTÁS VÁGYA, az ÉLNI AKARÁS VÁGYA.

Az új elektromos vezető minden pillanatban erősödik. S nyilvánvalóan, ha a fizikai síkon működik akkor a finomszinteken már réges-rég. Azok, akik a harmóniára törekszenek, azok már nem küzdenek. Az új energiák elnyelik a régieket, transzmutálódnak az emberek, őket már nem zavarja az új energia, minden jól halad. (ez augusztusi felvétel). Szeptemberben már egy energiainformációs cunami várható, azaz a régi és az új világ közti ellentétek utolsó csapásai.

Mindenre mint megfigyelő nézzetek. És a negatív eltávolodik. A szituációk a legjobb irányba változnak. De ennek meg kell történnie. A pandémia alapja a félelem, (betegségektől), de alapjába véve félelem a haláltól. Emlékeztetek mindenkit, hogy a teljes emberi testből-fizikai és finomszinteken lévő- el lett távolítva a félelem génje. Ennek hosszútávú következményei vannak. Egy speciális biokémiai anyag, mely mesterségese stimulálta az agy egy részét, ez a valami a semmiből lett, mesterségesen stimulálta a félelmet, ez már nincs.

Halál: a legnagyobb átverés, kolosszális illúzió, halál nincs, ez egy átmenet, megőrződik a tudatod, az érzéseid, tudsz kommunikálni az eltávozottakkal, és más világok képviselőivel. Honnan tudom ezeket? Egyrészt- sok tanításban benne van, másrészről élőben vettem részt benne. Sok klinikai halálban benne voltam, tudatosan. Tudatosan emlékszem, visszatértem.
VÍZ: megváltozott a földi víz szerkezete. A régi tudati rácsminta megváltozott, régen nem lehetett vele kapcsolatba lépni. Ez a rács önmaga sugározta a félelmet. A méhsejt szerkezet- sokan azt gondolták, azok felelősek ezért. De nem, ezek a hatszögek szilárd rendszerek, azok kicsit mást sugároztak ki. A Schumann 7,8 Hz-ét tartották ezer évekig fent, konstanstnak. Ám ez megváltozott.

Azok az emberek, akik pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek, s kilábaltak egy nehéz helyzetből, nos ez automatikusan átadódik, szétterjed az élet virága szerkezetnek.
És az emberek , bárki kiveheti magának belőle ezt az információt, bárhol is éljen. Ez egy finomszintű internet.
Törökoroszág: tudniillik, hogy volt olyan helyzetben az ország, hogy egy ponton, egy portálon keresztül nagyon negatív energia áramlott befelé. Rögtön ezt leállítani, megállítani nem szerencsés. Ám éppen itt, egy életteremtő folyamat indult el. Hogy az egyensúly meglegyen. Dolgozott a finom szint , és a fizikai szint. Az emberek és a felsőbb erők finomszintjeinek teremtményei. Lehoztak egy életteremtő fantomot, amit legelőször a Bajkálra helyzetek. Bajkál már önmagában is egy szent hely. S eme struktúrák egyesültek, majd Oroszoroszág felé lett irányítva. OO. egy szellemi, felsőbb szinteken vezető ország. Tudjuk ezt, vagy nem, de ez egy felsőbb terv, mely meg van írva, és beteljesül. S honnan tudjuk ezt?

Egy másik plazma kezdett el működni bennünk, éterikus alapra helyezett, koncentrált plazma. Alapja: az új rácsháló összhangzása. Haladsz felé, s megtudod. Mint egy piramison felfelé mész. Ez először a sejtek szintjén történik meg. Egy hatalmas transzmutáció folyik, törlődnek a negatív minták. Először is a testben.
Félelem: a víz szilárd struktúrája megfagyva hógolyó, nem tűnik el a víz, de megváltozik a magja, a benső lényege, most nem megyek bele, de van itt egy folyamat: OLYAN VÍZ jön létre, mely maga az ÖSSZESŰRŰSÖDÖTT ENERGIA, ugyanaz a víz, de más. A jelentés érkezik egy földi valóságon túlról. A víz egy értelemmel bíró közeg, egy lény. Valamelyik évszázadban szabaddá, azaz alkotóvá vált. Tudatos, alkotó, benső magja által vezérelt, mely "véletlenül" megalkotta ezt a minket körbevevő gyönyörűséget.

A víz őseleme az emberiségnek az érzelmi-pszichológia közegét is jelenti . A fizikai, és a kozmikus szinteken a plazma más, a folyadékok a sejtszintű folyadékok, mind-mind megváltoznak.
Érzelmi , érző szinteken is minden megváltozik.
Sok kutató megerősíti:2022. febr.2 . felétől egy pszichológiai-érzelmi megterheltség lesz jelen a világban, emberben és a Földön. Lehet katasztrófa is, és ahogyan az egyéni tudati háló megváltozik, az ember áthelyeződhet oda, ahol lennie kell. A régi gondolati sablonok megváltoznak, és a z újak már teljesen mások lesznek. Nem a régi minták lesznek a meghatározóak- ez lesz az 1.szintje az alkotásnak. Mindenki, még a legkisebbek is a fény felől nézve arra, ami történik: de hiszen ez jó, és visszatér önmaga eredőjéhez. Ha valaki nem így tesz, az más tészta?

Vaxok: még1x: a félelem el lett távolítva. A kémiai szerek, amelyek eddig irányítottak, mára már nem a régiek. A régi rácshálóban a vaxok sokkal károsabbak lettek volna, de most, ebben az új struktúrában már nem tudnak irányítani. HA!! Ha az ember nem fél. A félelem arra volt jó, hogy azzal a vaxok illeszkedjenek. És ekkor bekapcsol egy hosszútávú folyamat, amely kellemetlen. De, mivel a félelem legfontosabb forrása, írmagja el lett távolítva, ezért ez már nem igaz. Maradványai itt vannak, de már nem képes működni. Hogyan működik a vax a szervezetben? Vannak olyan éber, magas tudatosságú egyének, akik belementek ebbe a kísérletbe, hogy megnézzék: mit okoz a szervezetben. Tudatosak, azaz az ő testük rezgése olyan, hogy egy tőle idegen rezgést nem enged be. Kontrol alatt tudják tartani. Van a tapasztalat és a mit tegyünk?

1. Csökken a tisztántudás- köd keletkezik. Tisztántudás= felsőbb szintekről jövő info befogadása. Ha a 6szöget lerajozoljuk, a közepe nem nyilvánul meg, ha ezt rávetítjük az ember energetikai kp-ra, ez a közeppont a 7.csakra mintája, felfelé jutás
S ez ki lett iktatva, ez a kp az adomány a felsőbb énhez
le van nullázva, nemcsak kikapcsolva

S a vax spec. összetevője a régi minta alapján nemcsak a 7.csakrát de az 5. és a 6.-at is kikapcsolja. Majd ez a köd lejjebb csúszik a napfonatig (akarat kp tehetetlen) és le, egészen a nemi szervekig. Ez most se nem jó, se nem rossz. De ez van most . Ám az új rács alapján? épp most történik a köd feloszlatása. Vannak kedvező híreink. A köd felfelé száll- visszatér az aktivitás a nemzőszervekről a napfonatig, majd felfelé. Vagyis, azok, akik vállalták a felelősséget, és meg akarják ismerni ezt a folyamatot, nos azok tapasztalati megvannak már. És lesznek is.

UPDATE 09-24 folytatás....melegen ajánlom mindenkinek mélyen magába emelni, átgondolni. " Néhány nagyon fontos esemény, abszurd esemény zajlik- de mi is?

Szétválogatódás- nos, az emberi testekben különböző teremtmények, lények élnek. Ezek a teremtmények más civilizációk küldöttei, melyek nem oly barátságosak. A régi elektrovezető rendszerben, a régi rácsmintában nekik itt nagyon jó volt. Megfelelt az ő rezgésszintjüknek. Komfortos volt nekik. Egy ideig. Ám az új, magas rezgésállapot- s most mindegy, milyen ok vezet el a magasabb rezgéshez, hisz az mindig egy másik magasabbra juttat el- ezért ha csak a számokhoz ragaszkodunk, már nem aktuális. De eme lények elhagyják a bolygót, mert a mi rezgésszint állapotunk nekik már nem jó, elégnek benne. Halálosan veszélyes. Nem akarsz, de mégis elmész. Nos, ezek emberi testekben éltek, s eme embereket embereknek hittük. De ez megvezetés.
S miért szükséges egy egységes rácsminta? Hogy kiderüljön- ki hová tartozik. Idegen, más faj, robot, felébredett? Higgyétek el, ezt megérzitek. Érezni lehet. Meg mást is.

Vaxok- miért halnak meg sokan? Nézzük kívülről, a megfigyelő szemével. Fontos az ember ráhangoltsága. Mire van hangolódva. A meghalt emberek oda mennek, ahol a saját fejlődésüket könnyebb lesz folytatni. Valakinek most ez a világ túl kemény. Nem szabad. Szabadulni akar. Az ember ráhangolódása- még1x: a félelem génje el lett távolítva. De félelemittas gondolatok lehetnek. Nincs ereje a génnek bekapcsolódni, de mégis, egy bizonyos szinten magához húzhat. És akkor önmagunkat bizonyítjuk. Mi magunk irányítjuk a sorsunkat.
Régen nagyon lassan ment a materializáció, szinte észrevétlenül. A vágyak, kívánságok beteljesülése. S most! kívánsz, rágondolsz, s választ kapsz. S ehhez is hozzá kell szokni. Mire gondoljunk! Nekünk nem kell azt megteremteni, ami nem szükséges!

A megfigyelők vagytok, a régi világ megfigyelői. Megtartani a régi energiák konglomerátumát az új energiákban- nem lehetséges. Közöttük(képviselőik között) is szétválogatódás indul be.
A kvantumátmenet egy része - ez a pandémia, lépésről lépésre halad. Elindul a kollektív karma, az emberiség kollektív karmájának a felfedése. S amikor vki ?meghal?- az ember eltávozik, miért? Vagy mert neki nem szükséges jelen megtestesülésben az isteni eszköztár, az isteni kapcsolat, mert még egy fiatal lélek, akinek kell a tapasztalás, ezeket még fejlesztgeti, elsajátítás alatt vannak, vagy azért megy el, mert neki a finomsíkon könnyebb most.
Paradox: ha valaki kiegyensúlyozott, s az energiákat jól kezeli, ám a régi világ energiáira szánni, költeni az energiáit- számára már ez nem előnyösek- azok is elmennek. Vagy, éppenséggel tapasztalatot kell szerezniük: egyensúlyban maradni, emóciókat kezelni, munkát otthagyni, választások, mindenki
! Lehet fordulni a felsőbb erőkhöz (angyalokhoz, istenhez, ), hogyan könnyebb az egyénnek haladni előre. Mindig legyen kérdéseid, céljaid, s nagyon őszintén forduljatok magatokhoz! A megkapott válaszok a Lélek mélyéről jönnek. Belső munka, tudatosan élni. De a segítséget mindenki megkapja.
Minden helyzetre oldalról nézzetek rá! Mert minden emberben ott van az Isteni Szikra, ez a születésünkhöz tartozó jog. Ha ez nem lenne, nem lennénk itt. Ez a pici mag, ez egy kicsi nukleáris erőmű, ez tartja a fizikai testünket, ez a mag mi vagyunk, ezért kell Szellemmel hozzá fordulni. ?.

Sokak számára érthetetlen: hogy lehet ez a pandémia Isteni elrendeltetéssel bíró? Emberi gondolkodással nézve, alig hihető. Ám ha felülről , egyre fentebbről nézünk rá, egyre tágul a perspektíva, akkor elkezded megérteni: semmi sem oly egyszerű, ami annak néz ki. Egy hatalmas fejlődési terv működik itt most. Egy bizonyos idő múlva látható lesz, nagyon is. A kérdés sokkal mélyebb: s nem is a szituációk a lényegesek, hanem ez:
elfogadjátok-e TI, igen ti, a saját isteni lényegeteket? Hisztek-e magatokban? Elfogadjátok-e magatokat? Ha valaki ezt tagadja, akkor az embert lehet manipulálni, kényszeríteni erre és arra, S maga a manipulálás, a kényszerítés, a fojtogatás nem fog eredményre jutni, ha már nem zavar semmi. Miért? Az, ami zavar, az teljes hatalmat kap felettem, az manipulál.

! Az Isteni szikra- ez zavar. S ez még nem elérhető teljes mélységben. Addig manipulálni tudnak. Lehet hitegetni magunkat, de maga a lényeg lényege, az sehová sem vetül ki, az ott van, legbelül. Gondolataink, érzéseink szülik meg eseményeinket. Szándékaink- ezek azonnal megtestesülnek. Hisztek magatokban vagy nem? Ez a kulcs. Beengeditek magatokba: eredendően ISTENI SZÁRMAZÁSOTOK van? Amíg ezt nem engeditek be magatokba, addig manipulálni és irányítani tudnak benneteket. Ekkor szükséges nektek a félelem, és önmagatokat rontjátok meg. Nem valaki kívülről, hanem ti magatok, a félelmeitek által. Fontos, hogy tudatosítsátok magatokat, érzzétek magatokat! Tiszteljétek önmagatokat!
A régi rácsmintának a legfőbb célja az volt , hogy maximálisan lealacsonyítsa, lecsökkentse az általános rezgés szintet, de ez a múltbeli minta már nincs. Ám a régi világ képviselői mindent megtesznek azért, hogy alacsony rezgésszinten tartsák az embereket, és ellenállást váltsanak ki. De nem sikerül nekik, mert ez az új energia már itt van, és nem tud egyesülni a régi vízzel. Ezért az egyedüli helyes út: információt átadni az embereknek: mi zajlik a finomsíkokon jelenleg, és mi van itt. S hogy gyakorlatilag nincs mitől félni.


Sok kutató megerősíti:2022. febr.2 . felétől egy pszichológiai-érzelmi megterheltség lesz jelen a világban, emberben és a Földön. Lehet katasztrófa is, és ahogyan az egyéni tudati háló megváltozik, az ember áthelyeződhet oda, ahol lennie kell. A régi gondolati sablonok megváltoznak, és a z újak már teljesen mások lesznek. Nem a régi minták lesznek a meghatározóak- ez lesz az 1.szintje az alkotásnak. Mindenki, még a legkisebbek is a fény felől nézve arra, ami történik: de hiszen ez jó, és visszatér önmaga eredőjéhez. Ha valaki nem így tesz, az más tészta?

Vaxok: még1x: a félelem el lett távolítva. A kémiai szerek, amelyek eddig irányítottak, mára már nem a régiek. A régi rácshálóban a vaxok sokkal károsabbak lettek volna, de most, ebben az új struktúrában már nem tudnak irányítani. HA!! Ha az ember nem fél. A félelem arra volt jó, hogy azzal a vaxok illeszkedjenek. És ekkor bekapcsol egy hosszútávú folyamat, amely kellemetlen. De, mivel a félelem legfontosabb forrása, írmagja el lett távolítva, ezért ez már nem igaz. Maradványai itt vannak, de már nem képes működni. Hogyan működik a vax a szervezetben? Vannak olyan éber, magas tudatosságú egyének, akik belementek ebbe a kísérletbe, hogy megnézzék: mit okoz a szervezetben. Tudatosak, azaz az ő testük rezgése olyan, hogy egy tőle idegen rezgést nem enged be. Kontrol alatt tudják tartani. Van a tapasztalat és a mit tegyünk?
1. Csökken a tisztántudás- köd keletkezik. Tisztántudás= felsőbb szintekről jövő info befogadása. Nos, vmi megváltozik a vaxok hatására. Ha a 6szöget lerajozoljuk, a közepe nem nyilvánul meg, ha ezt rávetítjük az ember energetikai kp-ra, ez a közeppont a 7.csakra mintája, felfelé jutás
S ez ki lett iktatva, ez a kp az adomány a felsőbb énhez
le van nullázva, nemcsak kikapcsolva

S a vax spec. összetevője a régi minta alapján nemcsak a 7.csakrát de az 5. és a 6.-at is kikapcsolja. Majd ez a köd lejjebb csúszik a napfonatig (akarat kp tehetetlen) és le, egészen a nemi szervekig. Ez most se nem jó, se nem rossz. De ez van most . Ám az új rács alapján? épp most történik a köd feloszlatása. Vannak kedvező híreink. A köd felfelé száll- visszatér az aktivitás a nemzőszervekről a napfonatig, majd felfelé. Vagyis, azok, akik vállalták a felelősséget, és meg akarják ismerni ezt a folyamatot, nos azok tapasztalati megvannak már. És lesznek is.

UPDATE 29-09-2021

ÚJ Föld: nemcsak a finom síkon, itt is itt van. Tiszteld magadat! Benső egyensúly. Tiszta gondolatok. Ne csapd be magad! Ne menjünk túl messzire az előrejelzésekben!

Véletlen: ezt a szót csakis azért használjuk, hogy leegyszerűsítjük a beszédet, véletlen nincs, helyette van szinkronicitás és isteni áramlat. Bármely minőségnek magas rezgésűnek kell lennie. 4, 5, 6D= ezek a kifejezések csakis az észnek kellenek. Az 5.D. is egy rezgésskála, amely nekünk, a régi világban élőknek még nem felfogható. De érezni lehet. Ha megadjátok a célt, akkor tisztánérzés jelentkezik. Jelenleg az Új Földön azok élnek, akik a fizikai halálon keresztül mentek át. DE! Éppen az a Galaktikus Csoport, akikről az elején beszéltem, nos éppen tárgyalás alatt vannak azon kérdések megválaszolásai, hogy lehetséges-e átvinni az embereket a fizikai test ?meghalása? nélkül is. Innen eltűnsz, s ott megjelensz. Nagyon kényelmes. Reméljük döntenek-e kérdésben.

Emberi Képességek/adottságok:

Vannak, akik gyerekkoruktól kezdve nem tudnak pl.tejterméket enni. Ám, most, eljött egy pillanat, és enni akarják a tejterméket. Bizalom magunkban. A biokémia megváltozik. A régi energiákban a tej gondot okozott, ám most, az új biokémiai ciklusban nem okoz bajt. Sok ilyen van. Már nem káros az, ami régen az volt. Ez egy új világ.
Az új rács: az Élet Virága. A régi nincs, el lett távolítva, és az újnak megvan már a kivetülése, projektálódik minden elérhető kontúrában. A régi sehol nincs már. Mit jelent az Élet virága: az aktív teremtői, alkotói kezdetet. Hogy is mondjam? Nem tudunk elmenni az Isteni minőség mellett. Egyszerűen mindig belebotlasz önmagadba. Szín: nem tudjuk elmondani. A szó egy földi rezgés. Betűk halmaza. De új szavak lesznek, új rezgések.

Az Élet virága a Teremtés sémája, a sejtek osztódása. A sejtek e mátrix alapján osztódnak. Keressetek rá a sejtosztódásra az élet Virága alapján a neten.
Hatosok- a régi és az új világban. A hatos egy mag. Drunvalo Melchizédek tett közzé egy pontosítást a Bibliai idézetre vonatkozóan, kezdetben vala a hatos (nem az Ige).

Biokémia: A Trilógiámból hoztam részeket. Ezt egy iránymutatónak szántam. de előtte egy kis kitérő: Neurolofiziológia: a tapasztalat meghatározza a rácsot, a saját tapasztalatunk. Velem történt


folyt.köv
az emberi képességek....
Miranova cikke, 2021. szeptember 11-én- részlet:


2021.szeptember: rezgés cunamik sorozata- "A Mindenség Energiája, mely egypólusú, beözönlik a Földre. Mi történik?
-eme magas szellemi telítettségű plazma energia (mely teljesen más, mint a 3D-s bolygón uralkodó energia) nem tud keveredni a jelenlegi vizeinkkel, hanem egy az egyben elárasztja azokat (az emberben is vizek vannak)
-nem csak a károsodott sejtekre hat, s azokat egészségessé teszi, hanem a károsodott genetikára is kiterjed áldásos hatása, kiegyenlítve az emberben rejlő eltorzított Isteni genetikát.
eme energia a Mindenség tűzrészecskéinek magvát hordozza, mely a Központi Napból érkezik, s az ember sejtszintjére hat

-ez egypólusú energia, nem tud kölcsönhatásba keveredni az emberi dualitással, csakis akkor, ha az ember kívánságai az egyetemes jóra irányulnak- ekkor azonnal válaszol az ember hívására
-eme rezgés cunamik begyorsítják a földi evolúciót, azaz gyorsan emelik az emberek tudati rezgésszintjét, mely nagyon kell a sikeres átmenetelhez

Eme áramlatok mindig a kollektív tudat rezgésszintje felett vannak, ám minél nagyobb a különbség, annál nagyobb lesz a fizikai szint reakciója, akár az emberek tudatának pszichoemocionális, akár pedig az a természeti őselemek szintjén. Mindkét esetben stresszes helyzetek fordulhatnak elő, amit elősegítenek a reménytelen jövőképek, a félelmek a létért és az egészségért.

S ellenkezőleg, a folyó események megértésével, az Isteni Erőnkbe vetett hittel, a kedvező hangulati iránnyal, a felsőbb szellemi tudásba való kapaszkodással harmonizáljuk a fizikai sík reakcióit, és emeljük a kollektív tudat szintjét. " https://proza.ru/2021/09/11/547