Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Sötét erők és a tudás hiánya


A sötét oldalt képviselői is élők. Nekik szintén fontos az élet, hisz ők is élnek. A kérdés: vajon ők hogyan élik azt az életet, ami megadatott nekik?

Vannak, akik védik az életet, és vannak, akik szembemennek velük. Ezeket nem is hívom sötét struktúráknak, hiszen élni szeretnének, DE! a tervük romboló. Az élettel szembemennek. Vagyis nem is sötét erők ők. Ez lehet az abszolút hideg, amit érzékelünk. Ezeknek a lényeknek a vezetője sosem aggódik afelől, ha megszűnik létezni. Ez az információ ritkán terjed, pedig ez az az információ, ami árt az emberi lénynek. Van olyan információs mező, ahová nem szabadna bemennünk, mert nem vagyunk felkészülve rá. A gondolatok tisztaságára is ügyelni kell.

Ez a destruktív terv szembetalálkozik mindazzal, ami az életet védi, őrzi. És nagyon fontos azok szerepe, akik védik az életet. A destruktivitás ellen fel kell lépni, s kiemelt szerepük van a vezetőinknek.

A Föld is egy vezető hely az élet megtestesítőjeként, ezért eme destruktív erőknek a Föld egy kívánatos célpont.
Részt tudunk venni a munkában. A Lelkünkkel résztveszünk, az életet óvjuk a Földön.
Szeretet, kedvesség, jóság, barátság , minél több bennünk, annál kevésbé tudnak belénk kötni, és beavatkozni a romboló erők. !! Összpontosítsunk a szeret, a jóság terjedésére, ahelyett, hogy a sötét, destruktív tervet akarjuk megismerni. Zárjuk ki a tudatunkból a negatív irányt, a félelmet, zárjuk ki, akár fennhangon is, távolítsuk el magunktól a romboló információkat. Helyette a mindennapi észlelésünket a Lelkünk felé, a jó dolgok felé fordítsuk. S ha valahol ilyennel nem találkozunk, akkor az a hely már ne tartozzon hozzánk.
Ha Lelkünk felé fordulunk, Istennel találkozunk.

Akik nem teremtenek, azoknak sokszor fogalmuk sincs, hogyan lehetne azt teremteni. Amikor rombolnak a Földön, akkor ők ezt nem feltétlenül a Föld tönkretétele miatt teszik. A biológia vagy nukleáris fegyvert kitalálók sokszor bele sem gondolnak abba, mit tesznek.

Mutálódó koronavírus- amit nem ember talált fel- használjuk a 4.technikát. A vírus genomjában változtassuk meg az információt, helyezzük el benne az örökkévalóságot. Elérhetjük, hogy ez a vírus az élet teremtőjévé váljon. Helyezzük bele az örök, harmonikus fejlődés információját.

A mutációk: személyiségük van, mint egy embernek, sokféle, változatos a vírus is, végtelen számuk van.

Az embert kegyetlenség lenne a sötét erők közé sorolni, de ha a tettei alapján ítéljük el, akkor az az ember tudás hiányában szenved.
A világmindenségben zajló információs folyamatokat figyelve, ezek a folyamatok is irányíthatóak, hogy azok az emberiség harmonikus fejlődését szolgálják.