Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

Schumann rezgés


Oktató videó Schumann rezgés-felirat bekapcsolható magyarra

Tomszki Egyetem mérőközpont


Schumann rezgésekről video

Kik nem bírják napjaink rezgésszintjeit? Nagyon fontos anyag. Sokan nem tudtuk ezt eddig értelmezni ily alaposan.

https://www.youtube.com/watch?v=g2DJFydM0Sg&feature=emb_logo
Schumann rezgés- ma 150 Hz!!!! - fantasztikus áramlatok. Ez a videó nagyon részletesen kielemzi a tomszki és a német adatokat.

Schumann rezgés: elektromágneses állóhullámok a földfelszín és az ionoszféra között. A negatív emóciókkal telítettek, nehéz események. - alacsony rezgésszintet jelentenek, s ezt- ha sokan élik meg, a grafikon mutatja az alacsony értékeknél . Magas szellemi szinten élők, felébredettek, tudatosan élők rezgésszintje jóval magasabb.
Ha pl. 10000 ember valamire nagyon negatívan reagált, akkor a grafikon mutatja a színek sűrűsödését az alacsony tartományban. Ha pedig vmilyen nagyon boldog esemény történt, akkor a magasabb szinteken látjuk a kiugrást.

3:00 Ma: 15-10-2020 van vmilyen nagyon negatív és egy nagyon magas, de nem látjuk a tetejét, nem látjuk a 40 felettieket. Vmilyen nagyon negatív történhetett, 3:37 mert az alacsony tartomány fehérlik, de aztán nagyon élesen növekszik. De vajon miért nem akarják Tomszkban eme grafikon skáláját növelni? Pedig ez ma vhol 100 Hz-nél járt.
A tomszki mérőközpont ravasz- mert nem mutatja a 40 Hz feletti értékeket. Ezért nézzük meg a német oldalt!
Miért is lehetett ily negatív: háború, amelyről nem tudunk, erők a Kozmoszban, víz alatti, föld alatti harcok, dráma az emberiségért.

5:15 Tudjuk azt is, hogy a Föld a Kozmoszból óriási energialöketeket kap, és a Földtől is. S mindez pozitív energiák formájában az energiainformációs mezőkben megnyilvánul.
5:35 A tomszki mérőközpont ravasz- mert nem mutatja a 40 Hz feletti értékeket. Ezért nézzük meg a német oldalt! Ez egy független oldal. Itt megnézhetjük a 40 feletti értékeket.

6:05 Az agy Alfa ritmusa 7,8 körüli. Nézzük meg a grafikonon, a vízszintes zöld sávot. Ezt jól kifejezi eme emberek agyának ritmusa. Ők ezen a Hz-en működnek. Ám azok, akik ébrednek, tudatosulnak és a szellemi élet fejlesztésének útjára léptek, azok pozitívabbak, az ő HZ-ük 14 körüli. Itt: vízszintes zöld sáv. 6:15-nél mutatja.

6:22 Aztán vannak a 20 Hz felettiek. És a 28 Hz felettiek is. 30-40 Hz- akik már magas szellemi életet élnek. A magasabb rezgésszinten élők nagyon hamar felismerik, hogy mi zajlik itt, nagyon könnyen tudnak egyik sávból a másikra ugrani. Túrják, kutatják az infokat, a világ és az emberi kölcsönhatásokról, s máris 20 Hz-ről 30-ra ugrottak. Nekik már másképp működik a szervezetük, sejtjeik.
Akiknek alacsony a rezgésszintjük, betegségeik lesznek. 7:10-nél mutatja.

Magasan fejlett szellemi szinttel (meditáció, ima, ) a rákos sejteket le tudják győzni. 32-38 Hz. És erre a doktor azt mondja: isteni csoda- de nem ez nem az, ez a magas rezgésszint=isteni beavatkozás.

8:20 német oldal: német oldal a Schumann rezgésekre

itt felülre teszik a friss napi jelentéseket

10:00 nagyon növekedik a Schumann, éppen a 10.15-i fehér tömegből veszik ki az értékeket, s ez jóval 40 Hz felett van. Felülről és alulról is érkezik az az áramlat, amely emeli az értékeket. 150 Hz-ig emelkedett. Amíg Tomszknál 40 Hz-et látunk, a német értékek: 150 Hz Tomszk: akadémikusok szerint, 40 Hz-nél nem lehet magasabb a Schumann. Az embereket tájékoztatni kell.

13:50 ISTENI ENERGIA érkezett hozzánk 14-10-2020 S ez emelkedett 10.15-én. Aki eme magas rezgéseket nem bírja (sötétek, negatívak, akik nem akarnak emelkedni) , azok nehezen viselik ezen napokat.
S megtörténik egy természetes szelekció. Aki bírja, marad, aki nem, az elveszett.
Mert a bolygóval szinkronban kell fejlődni. Teremtői cselekedetekkel, nem ártó dolgokat létrehozni. Pl. nem ártó technológiákat létrehozni.

A német oldal mutatja a 150 Hz feletti értéket, a tomszki egyetem nem.