Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

SZÁMSOROK


Számsor= irányítói információ halmaz, mely megfelel egy dolog, esemény, betegség norma, azaz etalon információs mintájának.

"A számsorok alkalmazása lehetővé teszi azon szellemi állapot elérését, amely az emberi anyag normájának az eléréséhez
szükséges. Az irányítás felerősítésében támaszul szolgálhat a kollektív tudatban már berögzült "anyag hullámrészecske kettősségként" ismert törvényszerűség, amely szerint bármely anyag mutat mind hullám, mind részecsketulajdonságokat. Számsorokra való összpontosítással olyan fényhullámokat hozunk létre, amelyek rezgése megfelel az emberi anyag normájának a frekvenciájának, és ez által elősegíti szervezetünk kiegyensúlyozott, szabályos működősét."

E tétel alapján a számsor mint hullám kapcsolódik a kiválasztott atom hullámrendszerével, és a két hullám találkozásakor megváltozik a helyreállítandó anyag atomja. Atomokból lesznek a molekulák, abból a sejtek, abból a szervek. A Szellem erejével, melyet tudatod irányít, képes vagy hullámszinten hatást gyakorolni szerveidre, eseményeidre. Az eredmény függ a konc.erejétől és a kiadott impulzus sebességétől. Gyakorlás teszi a mestert.

"A számsorokra való összpontosítással egy olyan szellemi állapot jön létre, amely megfelelően biztosítja az optimális, a norma egészségi állapot elérését. Felidézve és újból létrehozva ezt a szellemi állapotot, bármikor elvégezheti az ön által kiválasztott anyag helyreállítását az "életteremtőnek" minősülő szellem segítségével. Ezt a szellemi hatást - a külső események figyelembevételével - kiterjesztheti a szervezet valamennyi szövetére, és ez által elérheti az örök fejlődéshez szükséges szellemi
állapot. Egy bizonyos anyagnak különböző számsorok felelhetnek meg, annak függvényében, hogy milyen szemszögből észleljük.
Az emberi anyagot létrehozó szellemi impulzus lehetőséget ad a helyreállítási módszerek folyamatos bővítésére. A helyreállítás során
egy olyan szellemi szint elérésére kell törekednünk, amelyen az emberi anyag állapotát és szabályos működését a biológiai-környezeti tényezők mellett a Szellemből eredő erő is befolyásolni tudja."

G.Grabovoj: AZ EMBERI ANYAG HELYREÁLLÍTÁSA
SZÁMSOROKRA VALÓ ÖSSZPONTOSÍTÁSSAL
************
Az ember egyszerre létezik információs és fizikai szinten is. Anyag és hullám. EGYSZERRE!
A számsorok alkalmazása lehetővé teszi azon szellemi állapot elérését, amely az emberi anyag normájának az eléréséhez szükséges. Az irányítás felerősítésében támaszul szolgálhat a kollektív tudatban már berögzült "anyag hullámrészecske kettősségként" ismert törvényszerűség, amely szerint bármely anyag mutat mind hullám, mind részecsketulajdonságokat. Számsorokra való összpontosítással olyan fényhullámokat hozunk létre, amelyek megfelelnek az emberi anyag normájának, és ezáltal elősegíti szervezetünk kiegyensúlyozott, szabályos működősét."

E tétel alapján a számsor, mint hullám kapcsolódik a kiválasztott atom hullámrendszerével, és a két hullám találkozásakor megváltozik a helyreállítandó anyag atomja. Atomokból lesznek a molekulák, abból a sejtek, abból a szervek. A Szellem erejével, melyet Tudatod irányít, képes vagy hullámszinten hatást gyakorolni szerveidre, eseményeidre. Az eredmény függ a koncentráció erejétől és a kiadott impulzus sebességétől. Gyakorlás teszi a mestert.
"A számsorokra való összpontosítással egy olyan szellemi állapot jön létre, amely megfelelően biztosítja az optimális, a norma egészségi állapot elérését. Felidézve és újból létrehozva ezt a szellemi állapotot, bármikor elvégezheti az ön által kiválasztott anyag helyreállítását az életteremtőnek minősülő Szellem segítségével. Ezt a szellemi hatást a külső események figyelembevételével kiterjesztheti a szervezet valamennyi szövetére, és ez által elérheti az örök fejlődéshez szükséges szellemi állapot. Egy bizonyos anyagnak különböző számsorok felelhetnek meg, annak függvényében, hogy milyen szemszögből észleljük.

Az emberi anyagot létrehozó szellemi impulzus lehetőséget ad a helyreállítási módszerek folyamatos bővítésére. A helyreállítás során egy olyan szellemi szint elérésére kell törekednünk, amelyen az emberi anyag állapotát és szabályos működését a biológiai-környezeti tényezők mellett a Szellemből eredő erő is befolyásolni tudja."
G. Grabovoj: AZ EMBERI ANYAG HELYREÁLLÍTÁSA SZÁMSOROKRA VALÓ ÖSSZPONTOSÍTÁSSAL
A Tudat egy megfelelő részében érzékeljük. Érzékelni kell a számsorokat.
Az élet minden területe meghatározott ritmus/periodikusság alapján tevődik össze. A bolygók keringenek, a Föld forog, az évszakok váltakoznak, nappal és éjszaka van.
Az elektronok az atommag körül végeznek mozgást.
A szervezet sejtjeinek is ritmusa van. A szerveknek is ritmusuk van. Sőt, a szervek között is meghatározott ritmus van. A szervezet: mint egy zenekar. Ahhoz, hogy ne legyen fals hang, a szervezet hangzásának is tisztának, összehangoltnak kell lennie. Ha valamelyik szerv vagy valamelyik kapcsolata eltér a NORMÁtól, falssá válik, akkor jelentkezik a betegség. A karmesternek rendeznie kell az eltérő hangzásokat.

Minden számjegy mögött egy vibrációs struktúra áll. A számsorok együttesen visszaállítják abba a meghatározott hangzásba (vibrációba) a szervet, ami a NORMA. Ráhangoltatja a szervet erre a rezgésre.
7 számjegy: globális probléma 9 számjegy: inkább lokális
Minél hosszabb számsor: annál specializáltabb.
??számsorok, amelyeket pillanatnyilag említek, voltaképpen a NORMÁBA való visszatérést biztosítják. Összpontosítva egy meghatározott, megadott sorszámra, Ön megvalósítja szervezetének irányítását a NORMA állapotába. Eredményeképpen, ez úgy rögzül, mint meggyógyulás egy betegségből.? ??Mindegyik betegség a normától való eltérést képviseli. Egyes sejtek, szervek vagy a szervezet, mint egésznek eltérése a normától. A meggyógyulás jelenti a visszatérést a normába. ?Minden szám mögött ott van egy vibrációs állapot. Ugyanez vonatkozik a számsorra is?.A számsorra koncentrálás jelenti az irányítottságot, a hangolást. ?? A számokra koncentrálva szükséges egészben látni magunkat, , érezzük a szervezetünket, lássuk azt belülről, és lássuk azt abszolút egészségesnek. (Grigorij Grabovoj)
A számokat elképzelhetjük háromdimenziós ezüstös-fehér színben, és bevezethetőek a beteg szervbe. A számsorokat el kell képzelni, magunkban vagy hangosan kimondani egyesével. A koncentráció a hatást erősíti. Minél tisztább a koncentráció, annál gyorsabb a gyógyulás.

Lehet egyesével koncentrálni a számjegyekre, meg lehet nézni, hogy melyik, hogyan ragyog, van-e fényesebb köztük. Támaszkodjunk az intuíciónkra! Érezzük át, kapcsolódjunk a számok által létrehozott mezőre. Napi 4x 1 perc a számsorra összpontosítani. Érezni, átélni, irányítani, eggyé olvadni, hatását megfigyelni, stb