Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
Blog

SZÁMSOROK


Számsor= irányítói információ halmaz, mely megfelel egy dolog, esemény, betegség norma, azaz etalon információs mintájának.

"A számsorok alkalmazása lehetővé teszi azon szellemi állapot elérését, amely az emberi anyag normájának az eléréséhez
szükséges. Az irányítás felerősítésében támaszul szolgálhat a kollektív tudatban már berögzült ?anyag hullámrészecske kettősségként? ismert törvényszerűség, amely szerint bármely anyag mutat mind hullám, mind részecsketulajdonságokat. Számsorokra való összpontosítással olyan fényhullámokat hozunk létre, amelyek rezgése megfelel az emberi anyag normájának a frekvenciájának, és ez által elősegíti szervezetünk kiegyensúlyozott, szabályos működősét."

E tétel alapján a számsor mint hullám kapcsolódik a kiválasztott atom hullámrendszerével, és a két hullám találkozásakor megváltozik a helyreállítandó anyag atomja. Atomokból lesznek a molekulák, abból a sejtek, abból a szervek. A Szellem erejével, melyet tudatod irányít, képes vagy hullámszinten hatást gyakorolni szerveidre, eseményeidre. Az eredmény függ a konc.erejétől és a kiadott impulzus sebességétől. Gyakorlás teszi a mestert.

"A számsorokra való összpontosítással egy olyan szellemi állapot jön létre, amely megfelelően biztosítja az optimális, a norma egészségi állapot elérését. Felidézve és újból létrehozva ezt a szellemi állapotot, bármikor elvégezheti az ön által kiválasztott anyag helyreállítását az ?életteremtőnek? minősülő szellem segítségével. Ezt a szellemi hatást ? a külső események figyelembevételével ? kiterjesztheti a szervezet valamennyi szövetére, és ez által elérheti az örök fejlődéshez szükséges szellemi
állapot. Egy bizonyos anyagnak különböző számsorok felelhetnek meg, annak függvényében, hogy milyen szemszögből észleljük.
Az emberi anyagot létrehozó szellemi impulzus lehetőséget ad a helyreállítási módszerek folyamatos bővítésére. A helyreállítás során
egy olyan szellemi szint elérésére kell törekednünk, amelyen az emberi anyag állapotát és szabályos működését a biológiai-környezeti tényezők mellett a Szellemből eredő erő is befolyásolni tudja."

G.Grabovoj: AZ EMBERI ANYAG HELYREÁLLÍTÁSA
SZÁMSOROKRA VALÓ ÖSSZPONTOSÍTÁSSAL