Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Phaeton, avagy az elfeledett titkos bolygó


KOZMIKUS TÖRTÉNELEM-PHAETON, LUCIFER- MI ZAJLIK ITT?
Micsoda a Phaeton? Mi ez a fizikailag ma nem is létező bolygó? Miért foglalkozunk vele?
A Phaeton bolygó egy titkos szefirának számít. Átmeneti állapot az ember teste és a feje között. Ha a fizikai testeket vesszük, akkor a nyak és a torok rész az, (pajzsmirigy) amiért ő felel. A Phaeton bolygó az, ami a tudást foglalja magába. Lenullázódás, átjáró. Újrarendeződés.

Ősidők óta a Phaeteon nagyon különleges, nagyon titkos szefirának számít. Arkagyij Petrov információt kapott arról, hogy mi is történt a Phaetonnal. Úgy tűnik, hogy a Naprendszerünkben néhány bolygó hiányzik. Olyan bolygók hiányoznak, amikről régebben írtak és beszéltek is. Ezekről a bolygókról a régi időkben beszéltek, és pontos leírások is voltak a régi Oroszország területén, szóltak erről mesék és történetek. Az egyik bolygón, ami a Naprendszerünkben található, az egyik ilyen bolygón támadt fel újra Lucifer. Lucifer szerette volna felgyorsítani az evolúció folyamatát, és egy mesterséges Napot szeretett volna ott azon a bolygón felépíteni. A Nap az összes bolygónak, az összes élőnek, maga az Isten. Ő pedig nem egy olyan napot szeretett volna létrehozni, ami Istennel egyenlő, hanem egy mesterséges napot, egy mesterséges folyamatot szeretett volna létrehozni. A technikai fejlődés ismerete onnan ered, és Lucifer hívei abból az anyagból táplálkoznak. Ez azért is nagyon veszélyes lehetne, mert pontosan ezek a mesterséges erő olyan csatornákat nyithatnának a mi világunkba, amelyen a sötét erők be tudnának áramlani, ide hozzánk. Az akkori bolygók egy gyűlést szerveztek, ahová a józan észt, a logoszt hívták meg, minden egyes bolygót a józanész, azaz az Értelem képviselt, és abban állapodtak meg, hogy azt a mesterséges bolygót, amelyen Lucifer tartózkodik, azt elpusztítják (ez volt a Tiamat). Az egyik logosz, az egyik reális gondolkodással rendelkező bolygó feláldozta két holdját (Marduk a 2 holdjával), és ezzel a két holddal megtámadta a mesterséges bolygót. El is pusztította ezt a bolygót, a mai napig megtalálhatók a maradványai, aszteroidahalmazként keringenek még mindig a Naprendszerben (Kuiper öv). Ezen a bolygón lakó lelkeknek lehetőtőségük volt a megmenekülésre, és a Phaeton bolygón találtak menedékre.

Először minden rendben ment, de később Lucifer elvetette bennük a saját magját, ezért a későbbiekben az ő tanításai újra felütötték a fejüket. Luciferi papság szellemi testjei a Vénuszra, Marsra, Phaetonra kerültek át- na, ezért nem lehet a sötét oldalt elpusztítani, helyette átváltoztatni kell. Phaeton úgy érezte mindenképpen tenni kell valamit, ezért feláldozta saját magát és elpusztította magát. A Petrov továbbra azt vallja, hogy ez az emberiségért legnagyobb tett volt, az önfeláldozás. Az önpusztítás eredményeként akkora robbanás történt, hogy 3 másik bolygót kilökött a Naprendszerből, és ezek sokáig a Naprendszeren kívül keringtek. A Marson jéggel pusztították el a gonoszt, míg a Vénuszon tűzzel. El tudjuk képzelni, hogy mekkora lehetett ez a Phaeton bolygó, elég annyit mondani, hogy a töredékrésze között van olyan, ami 40-50-szer nagyobb a Földnél. Ezek csak töredék részei az eredeti bolygónak. Aszteroidák keletkeztek a robbanásból, rengeteg ilyen darab kering. Ennek köszönhető, hogy itt a Földön megszületett az élet, ugyanis ezekből a kis szilánkokból, töredékdarabokból jutott a víz ide a Föld nevű bolygóra. A Jupiter és a Szaturnusz erőterei minden megtettek annak érdekében, hogy a víz eljusson ide a Földre, ennek köszönhetően elindulhatott itt az élet. A Föld lett a következő állomása az életnek. S itt, a Föld magjában ott van a kő, a kristály, mely őrzi a KÉPÉRE ÉS HASONLATOSSÁGÁRA nevű fejlődési programot. Így már jobban megérti mindenki a luciferi (aki egyébként 300000 évig Isten fényében volt, ám a gőg és a büszkeség, mint alszemélyiség eltévelyítette) technogén, árnyék programok földi megjelenését is.

A 3 bolygó, amelyik eltávolodott, egyre közelebb került, és szeretne visszakerülni újra ebbe a keringésbe. Egy francia asztrológus vette észre tavaly az egyik bolygó közeledését, mondhatjuk, hogy az egyik bolygó már a látókörünkbe kerül. A Petrov azt mondja, hogy még 2 ilyen bolygó fog közelebb kerülni és teljesebbé teszi a Naprendszerünket. Ez a 3 bolygó nagyon fontos szerepet fog játszani az emberiség fejlődésében, olyan szerepet, ami, senki más nem tud betölteni. az egyik bolygó hatalmas mennyiségű szeretetet sugároz, a második teremtést, a harmadik harmóniát. Pontosan ez az, amire szükség van itt a Földön.

Mivel most már az Isten segítségével olyan ismeretekre tettünk szert, aminek a segítségével lehetővé vált a feltámasztás, ezért most már a Phaeton bolygó újrateremtése is elképzelhető. Nemcsak az ember feltámadásáról, hanem a Naprendszerünk feltámadásáról is beszélhetünk. A Phaeton pedig egy nagyon fontos funkciót tölt be a Naprendszerünkben. Ha testet nézzük, akkor itt a torok részért, a nyakért felelős a Phaeton, pajzsmirigyért.
Kicsoda Lucifer? Az emberiség EGO-ja, aki szembeszáll Istennel. A.Petrov Istentől először hallotta a Luciferre vonatkozó szándékait. Eltelt ennyi év és Isten soha nem pusztította el Lucifert. Bár Istennek ez nem tűnik nagy feladatnak, egyszerűen elegendő csak nem gondolni Luciferre. Elég egyszerűen Istennek a saját szent tudatában másmilyennek látni, nem olyannak, mint amilyennek Lucifer látta magát a születésekor.

Ezt a tényleg bonyolult összetett kérdést feltéve Arkagyij Naumovics meghallotta az erre vonatkozó választ. Az Úr azt mondta Lucifernek ? ezen a beszélgetésen A. Petrov is részt vett ? igen Lucifer, az égi királyságba te is be fogsz lépni, de te leszel az utolsó. Ahhoz, hogy Lucifer az égi királyságba, a mennybe kerüljön, ahhoz minden, amit lerombolt és tönkretett az emberek lelkében, mindent helyre kell hoznia. Pontosan az a feladata, hogy a tudatában fel kell elevenítenie, hogy mit jelent a teremtés a pusztítás helyett, és minden, amit lerombolt fel kell, építsen.

KÖSZÖNJÜK ARKAGYIJ PETROVNAK EZT A TUDÁST, HOGY IDEHOZTA NEKÜNK!!!