Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

Pánikkeltés, avagy rezgésszámcsökkenés vs MINDEN IRÁNYÍTHATÓ


A jelenlegi helyzetet mindenki látja, hallja a híreket, és tudjuk, hogy mindezeken át kell menni. De nem mindegy, hogyan.
S aki itt olvas, az igyekszik Tudatában tartani a fényt, ezt árasztani, s valahogy a fizikai világban is a fényesebb dolgokat észrevenni. Még akkor is, amikor elválások, megosztottságok, szétválások, zűrzavarok, pánikszerű állapotok jönnek létre.

Sok a hitegetés, a legrosszabbtól való félelemben tartás, és az emberi kapcsolatok, testi elváltozások kaotikusabbá válása.

Hozok nektek 1-2 igazán támaszt nyújtó videót, megerősítést, s bizonyítékot arra, hogy a Tudat erejénél nincs hatalmasabb. Mindent a Tudat ír át! Mindent!

És amikor a megmentés érdekében irányítói fényeddel a jövőt kémleled, s az elénk táruló nagyon negatívra festett jövőt elkezded átírni, akkor megszűnik a létbizonytalanságtól való félelem.
Számottevő a párhuzam az 1-2 évvel ezelőtti eseményekkel (várható tömeges halál, drasztikus népességcsökkenés), amikor is a jövő tekintetében nagyon baljós volt a kép. Tanuljunk belőle: minden kiigazítható, korrigálható, irányítható a megmentés érdekében. El lehet helyezni olyan tudati képernyőket az események köré, amelyek az esemény információját megváltoztatják. A rombolás helyett a jelen tér-idő normáját jelentik.

Legyen több bizodalmunk abban, hogy az a bizonyos országok közti megállapodás a konfliktusok békés rendezése érdekében mihamarabb megtörténik. Meg fog.

Új Agenda, ide vagy oda, sokvariációs a jövő, igyekezzünk elhelyezni olyan információs szférákat, formákat, amelyek a jövőbeli eseményeket normalizálják. Mintegy párhuzamosan azzal, amit logikusan végig tudunk gondolni, a Tudat új optikai képei tudják rögzíteni az új, nekünk tetsző valóságot.
Nagy tanítónk, Grigorij Grabovoj útmutatója alapján lássuk a jövőt, azaz tervezzük meg. Megmentés. Harmonizáció. Örök élet biztosítása mindenkinek.

kép: Irracionális módszerek a világot fenyegető globális katasztrófafolyamatok megelőzésére.
G.P. Grabovoj előadásai az orosz Rendkívüli Helyzetek Minisztériumában 2001-ben