Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Miért tanulunk? Használni akarom


Azért tanulunk G.Grabovoj Tudománya alapján, hogy a mindennapi életben használjuk! 1. rész

Társtalálás, érzelmek kiegyensúlyozása, munka, egészség-helyreállítás, családi kapcsolatok rendezése, konfliktusoldás, társas viszony, célok meghatározása, jövő építés, anyagi bőség, emlékezetfejlesztés, új ötletek, azaz kreativitás fejlesztése, benső motiváció fellelése, Lélek életfeladatának útjára lépése- megtalálása, harmónia és boldogság kiépítése, élő, szerves kapcsolódást a világgal, az ország jövőjének harmonizálása, bármiféle extrém katasztrófahelyzet elkerülése, agykapacitás fejlesztése, sejtek és az egész szervezet fiatalítása, szexuális-érzelmi élet kiteljesedése, az időnk irányítása.

Ha számodra a fentiek befogadhatóak, olvass tovább:

A világhoz való társas viszony javítása, az élő ökológiai rendszerrel való együttélés, a béke és a biztonság stabilitása, alkotó és teremtői, örökké fejlődő társadalom kiépítése planetáris és kozmikus szinten, más galaktikus csoportokkal való harmonikus kapcsolat kiépítése, tisztánlátásunk, tisztánérzésünk, tisztántudásunk, tisztánhallásunk kifejlesztése, teleportáció fejlesztése, új, eddig a Földön nem létező anyagok megteremtése, a tér irányítása. Egy magasabb szellemi önfejlesztés útjára lépésnél a lehetetlen fogalma nem létezik. Egyetemes , alapvető törvényeknél az egyén elkezdi megérteni, felfogni és alkalmazni mindazt, ami megadatott, hisz Lelke tudja, érzi: minden lehetséges, végtelen, örökké élő teremtmények vagyunk.
Egy teljesen új, teremtői tudatszintnél már az élet örökkévalósága és az öröklét megteremtése adja meg az alapot a mindennapi gondolkodáshoz. Eggyéforr a szellemi és a fizikai valóság.
Szabad átjárhatóság alakul ki.
Mindez lehetséges. És mindez valóság.

A kérdés? Akarod-e, érzed-e, teszed-e? Meddig hiszed és mennyit valósítasz meg belőle - rajtad áll!

Ezért vegyetek részt a lehető legtöbb alkalmunkon, mert minél több eseményen ott vagy, élőn, online, annál jobban valóságoddá válik, eszközöd lesz, és teremteni kezdesz. Bármennyire is fura, ha a gondolatban 180 fokot váltasz, a korlátozásaid elkezdenek köddé válni!
És elérhető lesz a tudás, amit alkalmazol, még többet tanulsz, még több dologra látsz rá, és mint a bábmester, az életed szálait elkezded újraszőni. Élő, pulzáló rendszert kapsz, ahol még többet akarsz tudni, hogy már csakis teremtői rendszer legyen, mert rájössz, minden kihat vissza rád is. Maga a gondolat is.
És csak mész előre, és jönne veled már azok is, akik számára ez "csak" fantazmegória volt sokáig. Mert az ÉLET színpadán "játszik" mindenki. Csak van, aki tudatosan, és van, aki hagyja, hogy vele játszanak. Van aki bóbiskol, van aki ébredezik, van aki alszik, van, aki rég felébredt.

És nekünk mit ad, adott eddig? És hogyan csináljuk? folyt.köv